gucci_novosadjanka
Poznat
- Poruka
- 7.935
pa verovatno jer dechku po izgledu niste ni do kolena.................dobro mozda niste djubrad i idioti kao on ali ipak.......Dovla:То сам ја исто хтео да кажем, ал' реко' ајд' да будем фини![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa verovatno jer dechku po izgledu niste ni do kolena.................dobro mozda niste djubrad i idioti kao on ali ipak.......Dovla:То сам ја исто хтео да кажем, ал' реко' ајд' да будем фини![]()
oduvek smo voleli tvoju skromnost...Dovla:Па карактерне особине не можемо оценити јер се то са слике једноставо не може, а реално и са слике... оно... сви ми можемо да обучемо кошуљу и сако па да изгледамо екстра... ево нпр као ова моја слика![]()
pa dobro, fino ti tu izgledash ali nemoj da se uvredish kad ti kazem da je Urosh mnogo lepshi............ali uopshte nisam ovo napisala da bih te uvredila nego sam iskrenaDovla:Па карактерне особине не можемо оценити јер се то са слике једноставо не може, а реално и са слике... оно... сви ми можемо да обучемо кошуљу и сако па да изгледамо екстра... ево нпр као ова моја слика![]()
i da se isfeniramo... i pochupamo i ofarbamo obrve.. puder, eyeliner il shtavetj.....Dovla:Па карактерне особине не можемо оценити јер се то са слике једноставо не може, а реално и са слике... оно... сви ми можемо да обучемо кошуљу и сако па да изгледамо екстра... ево нпр као ова моја слика![]()
da i ja se setjam ove slike isto kada sam doshla na 4ym...doshla sam dan pre tebe a mislila sam da si ti ovde sto god.mala_nish:aaaaaaa
secam se ove slike...imao si je kada sam ja dosla na 4um
ovde se ne vidi kolike ti, ustvari, trepavice imas.
Ма не знаш ти какав сам ја ово је само обична сликаgucci_novosadjanka:pa dobro, fino ti tu izgledash ali nemoj da se uvredish kad ti kazem da je Urosh mnogo lepshi............ali uopshte nisam ovo napisala da bih te uvredila nego sam iskrena
ja pokusavam i trial da skinem,ali me zeza ...nebitnogucci_novosadjanka:pa treba ti cd
Lucky girl:ja ni ne uspevam da ga instaliram a kamoli koristim![]()
gucci_novosadjanka:pa treba ti cd
Lucky girl:ja pokusavam i trial da skinem,ali me zeza ...nebitno![]()
sofffy:@Vlado,jel ti slika s mature?![]()
samo te posmatram 8)Luka:za ovu malu...žutu...
poželim da pomerim granice svoje pedofilije kada vidim ovu sliku...
...ajd saro..ubij me!![]()
Vlada:Ахх да јесте... док сам још био млад и леп док ме нису разјеле и уништиле жене и ноћни живот..
shushu:<------------------- tata&ja