andja_stay_cool
Domaćin
- Poruka
- 3.784
prediwna slika..pomalo me podsecas na odri =)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
haha, hvala, to mi uvek kazu jer sam looda za sezdesetim i tim stilom i , but ofcourse, audree hepbernandja_stay_cool:prediwna slika..pomalo me podsecas na odri =)

slike cije ne komentarisem znaci da mi se ne svidjajuDovla:Провали ти само ове лицемере како се улизују малој... реално мала овде баш и ниси нешто испала... да будем прецизнији очајна слика... имала си ти и бољих... (она са пешкиром нпр :rolleyes: )

pih....nisam videla...njega necu ni da komentarisem.......on je faca 

hej, tnx, i tvoja - oduvek si volela dobre cvidze, mamu li ti tvoju :-D i ti i shu.newerna_beba:@mala extra extra extra slika.....
ops: pa kad seremala_nish:ne znam ja ko je mod ... :uliz uliz:
shu, me gusta tua slika mucho
lucky, dobro ti ono "ne seri zato"![]()

pa vidish da pishe ex u chosku....dakle bivshi!psares:shta ti znachi onaj tuzni smali u cosku?![]()
de si Nishlijko?????????????????????????????????????????????mala_nish:gle, nema me 3 meseca i svi stave slike....cute.
bleach ima fantasticnu slicicu,
nixxxx...uvek se smejem nanovo za te face
pozzz za moju crnogorku aaaa hocu u kotor
i za gucci, but ofcourse
missed you
Kao i uwek sweetmala_nish:haha, hvala, to mi uvek kazu jer sam looda za sezdesetim i tim stilom i , but ofcourse, audree hepbern

Pa des ti bwee?Koji si ti fax na kraju upisalabila bolesna, promenila momka, postala malo ogorcenija shvativsi kakvi su ovo ljudi, pih, i dala neke ispite...cute ex :-Dgucci_novosadjanka:de si Nishlijko?????????????????????????????????????????????![]()
![]()
![]()
![]()
nema te 100 godina.........ti to na bolovanju malo bila a????
Svidja mi se tvoja slichica!
missed u 2, kisssssssss
usee - union of faculties in south eastern europeMELLZINJA:Kao i uwek sweetPa des ti bwee?Koji si ti fax na kraju upisala
?
tj tako sam te zamisljala