Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Al visiš kod električara non stop jbg francuski auto jel te zvao na slavu? :mrgreen:

A vidi ovaj konektor aaaa? :lol:

1000009092.jpg

Juce me zove drugar i kaze da mu neki komsija vozi 306 prelep ali nema klimu i on mu rekao da je bas lep kad ce komsija da on ima jos jedan kakvog nema u Srbiji. Dogovorili se da ode danas da ga vidi i otisao je i odusevio se kakav primerak jer je perfektan u svakom pogledu i ima klimu ali je to verzija sa gepekom,sedan koji nisam video odavno.Presao 190k km original i na kraju kad mi je rekao cifru samo sam se nasmejao jer auto je 1997 godiste a ovaj mu rekao 1800€.

Sedan 306 ne bih uzeo nikad pre nego sto sam kupovao auto, razmisljao sam o karavanu takodje ali opet nije mi to to...cabrio cene otisle a nije mi ni praktican i na kraju hatch sa 5 vrata, ima mesta sasvim dovoljno, prtljaznik pristojan, sedista se obaraju a mogu da se izvade veoma lako...ima dobru opremu, dobro ocuvan i pravu kilometrazu...meni sasvim ok a nisam ga pretplatio.1997 to je prva faza verovatno ili pocetak druge ..1997-99...99-2002 je treca.

koji ce to ti djavo 500 evra registracija i vise, samo bi ti stojao dzabe.
Pa auta i stoje nemaju tablice to je investicija .Čovek ima oko 50 auta na prodaji i sav višak posle plata i svih teškova baci u ova auta ..Neki vid štednje na pametan način pošto cena tim autima raste svake godine ..ima on svoje probne table 2komada pa ih provoza povremeno ..Corrada nije vozao par godina ja mislim ali je vozio ovog M5 nedavno ,ide ko raketa a i zvuk je za 10

Pa auta i stoje nemaju tablice to je investicija .Čovek ima oko 50 auta na prodaji i sav višak posle plata i svih teškova baci u ova auta ..Neki vid štednje na pametan način pošto cena tim autima raste svake godine ..ima on svoje probne table 2komada pa ih provoza povremeno ..Corrada nije vozao par godina ja mislim ali je vozio ovog M5 nedavno ,ide ko raketa a i zvuk je za 10
Ma gluposti, to za mene nije pravi uzivalac u automobile samo trgovac.

Ma gluposti, to za mene nije pravi uzivalac u automobile samo trgovac.
Kakve gluposti ..ovaj M5 je platio oko 12k € pre par godina 2005 prešao nešto preko 100k km ..Pa sad ti vidi koliko vredi danas ..Audija S3 je uzeo za sitne pare (mislim da je bilo 3k€ pre par meseci ) ima lakiranje i nešto sitno da se radi BMW 850 ga stoji nekih 8k € mora da lakira prednji branik i prednji desni blatobran ..Mercedesa SL500 kog vozi je isto tako uzeo jako jeftino lakirao ga celog i doterao mehanički i sad je top ..To su pravi poznavaoci auta koji znaju šta se kupuje ..Neće on to prodavati još sigurno 10tak godina i svi ti auti će biti jako retki ..ima tu još 4 komada E30 nešto cabrio a nešto X modeli.G60 G40 Medres E430 i sigurno još koji

Back