mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.383
Al visiš kod električara non stop jbg francuski auto jel te zvao na slavu? 
A vidi ovaj konektor aaaa?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sta visim, auto je star morao sam da sredim anlaser pricam za 205.Al visiš kod električara non stop jbg francuski auto jel te zvao na slavu?
Pogledajte prilog 1781768
Corado VR6 sa turbom ..oko 600ks .Šta mu je ono crno na kraju?
Treba glava da se radi ili menja.Tog Corrada je kupio pre 8g za 4k € ..Sve je bilo urađeno dignut na preko 500ks ..Danas ko zna koliko to vredi .
Pa auta i stoje nemaju tablice to je investicija .Čovek ima oko 50 auta na prodaji i sav višak posle plata i svih teškova baci u ova auta ..Neki vid štednje na pametan način pošto cena tim autima raste svake godine ..ima on svoje probne table 2komada pa ih provoza povremeno ..Corrada nije vozao par godina ja mislim ali je vozio ovog M5 nedavno ,ide ko raketa a i zvuk je za 10koji ce to ti djavo 500 evra registracija i vise, samo bi ti stojao dzabe.
To je S ili mu je stavio haubu ?
Ma gluposti, to za mene nije pravi uzivalac u automobile samo trgovac.Pa auta i stoje nemaju tablice to je investicija .Čovek ima oko 50 auta na prodaji i sav višak posle plata i svih teškova baci u ova auta ..Neki vid štednje na pametan način pošto cena tim autima raste svake godine ..ima on svoje probne table 2komada pa ih provoza povremeno ..Corrada nije vozao par godina ja mislim ali je vozio ovog M5 nedavno ,ide ko raketa a i zvuk je za 10
Kakve gluposti ..ovaj M5 je platio oko 12k € pre par godina 2005 prešao nešto preko 100k km ..Pa sad ti vidi koliko vredi danas ..Audija S3 je uzeo za sitne pare (mislim da je bilo 3k€ pre par meseci ) ima lakiranje i nešto sitno da se radi BMW 850 ga stoji nekih 8k € mora da lakira prednji branik i prednji desni blatobran ..Mercedesa SL500 kog vozi je isto tako uzeo jako jeftino lakirao ga celog i doterao mehanički i sad je top ..To su pravi poznavaoci auta koji znaju šta se kupuje ..Neće on to prodavati još sigurno 10tak godina i svi ti auti će biti jako retki ..ima tu još 4 komada E30 nešto cabrio a nešto X modeli.G60 G40 Medres E430 i sigurno još kojiMa gluposti, to za mene nije pravi uzivalac u automobile samo trgovac.