igi192
Buduća legenda
- Poruka
- 29.994
Da naravnoDizelka?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da naravnoDizelka?
Zavisi ko ih je vozio ..ali od nekih 200k do 400k Retki su preko toga ..Koliko tav pogrebna vozila imaju u proseku km?
Pa jbg nešto može a nešto ne može .Kukuuu pa to se tek razradilo![]()
OPet neki problem kod tebe ..Navoz je 5m može sve što se tiče dužine a što se tice kg sve do 1460 kg toliko sam ga digao ..To pola današnjih automobila ne može da navuče.
Koja ploča ..jel vidiš ove dve što vire odozada nzn kako se to zove na našem ..E one se kostre kad tovaris a ovaj ima blagi pad tako da možes natovariti šta god hoćeš ..Ma ne može ako se cela ploča ne spušta. Polomi branik, klimu, hladnjak, creva, senzore a bogme i karter
gde je ovo? Ovo tvoj auto plac ?Evo sa ovim se igram zadnjih par sedmica ..Nemam puno vremena pa pomalo još mi ostalo struju da sredim i dve vangle da produžim da spoje šasiju i navoz ..
Pogledajte prilog 1753779Pogledajte prilog 1753780Pogledajte prilog 1753781
Od mog kolege mog bivšeg partnera ..Ne radim više auto prodaju u ovom obimu .gde je ovo? Ovo tvoj auto plac ?
Ne zabadaj nos u sve .. ..nabacivati hidraulički navoz na auto staro 12g neka hvala to ti kad budeš radio pa stavljaj šta hoćeš ..nije ovo za šlep službu pa da se tovari 10 puta dnevno a i nosivost drastično pada morao bi kamion sam dići preko 3,5t a to onda nije toMa kakvi, ovo:
To je to za šta je namenjen ..Mada ću ga zameniti za Iveca 2015- sa običnim sandukom kad naleti pa opet sve ispočetka ali do tad može da kruži ..Ovaj me stoji jako jeftino a dobar Iveco je skup trenutno..Ako je za ličnu upotrebu tj preprodaju automobila onda je super.