Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mnogo para onaj bio 800 evra žuta koža
Da, ali zavisi u kakvom je stanju motor, da nema problema sa korozijom mada su oni pocinkovani.
Meni je najjaci u zutoj boji kad je ofarban i pre facelift verzija mi se vise svidja, mada ne bih imao nista protiv i za facelift.
Prosle godine sam video jedan 306 GTi-6 kako ga vicu dosta redak auto kod nas i to je prvi hecbek sa 6 brzina.

CR-V
2020. godiste
1.6 dizel
Uzeo sam ga sa 50K prosle godine, i bas ga slabo vozim, ni 15K nisam presao za godinu dana.
Inace, vozim Hondu vec 15 godina, i ne menjam marku.
Za moje potrebe vise nego dovoljan i dobar auto.

Prilozi

• bdb82fc4-d17c-4b95-b2e2-363e7567f42a.jpeg
    bdb82fc4-d17c-4b95-b2e2-363e7567f42a.jpeg
    174,8 KB · Pregleda: 13
Za ovu godinu zavrseno osvezavanje.

Zamenjeni kocioni diskovi, Textar kao i plocice. Lageri u prednjim tockovima, Meyle. Prednji i zadnji stabilizatori, Febi. SKF donje prednje jabucice. Ulje u menjacu. Mali servis, svi filteri Meyle, kao i ulje u motoru 5W30 Total. Gumice zadnje balans stangle. Ponekad "skripale". Izgleda da se guma osusila.

Za sledecu godinu ostao veliki servis. Ionako tada dolazi vreme.

Izletelo veoma povoljno, 300e, 4kom, Conti sportconcat 5, letnje. 2021 god. Postojece ce ovo leto da isteraju a onda nabacimo Conti. Sutra im sleduje prskanje glicerinom pa na "spavanje" do sledeceg proleca.
Tako da smo mirni, sto se guma tice, najmanje 3god. Zimske GY, letnje Conti. Merak samo tako. :)

Back