mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.520
Mnogo je sladak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pininfarina mu odsekao krovMnogo je sladak
Da, ali zavisi u kakvom je stanju motor, da nema problema sa korozijom mada su oni pocinkovani.Mnogo para onaj bio 800 evra žuta koža
jos mi fali da zaginem.Ista dačija stepvejZa nekog kome je voznje preko glave, i ko vozi jako malo, odlican auto.
Ne kvari se, ima dovoljno mesta za visokog coveka, i ima odlicno fabricko ozvucenje.![]()
Čep je samo koznetičke prirode kako misliš ne hvata?!??U petak produzenje registracije, generalno sve ok, samo sto Indijanci sa tehnickog nisu lepo zatvorili cep od kocionog ulja vidim ja nesto ne hvata lepojos mi fali da zaginem.
Nije kozmeticke, cim sam dotegao lepo i povezao kontakt proradilo kako treba, kao da je usao vazduh u sistem.Čep je samo koznetičke prirode kako misliš ne hvata?!??

Mozda ali cep mora da bude zatvoren sa tim nema igranja i to dobro.Ne može na čepu da uđe vazduh u sistem dok god ima ulja u posudi. Čep je kozmetičke prirode.

Dobar auto mozgu da se ovde podsmevaju koliko hoce za te pare ne postoji bolji auto, motor dci vrh iako ja ne volim nesto dizelase.Ista dačija stepvej![]()
Od Honde samo priznajem Acuru NSX pogotovo prvi model ciji motori prelaze milion km.CR-V
2020. godiste
1.6 dizel
Uzeo sam ga sa 50K prosle godine, i bas ga slabo vozim, ni 15K nisam presao za godinu dana.
Inace, vozim Hondu vec 15 godina, i ne menjam marku.
Za moje potrebe vise nego dovoljan i dobar auto.