Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E to je vec nesto ..I ja gledam nesto preko 200ks ali nista pametno da izleti ..pametno 😁 mislim da nije zgazeno a po mogućnosti da ne bude puno para ali ne zurim naletit će.. Neki dan gledao jednu Type R Hondu Civic 2009 dobra je ali nije to to nikako ne mogu sazvakati taj dizajn ali auto je top..
Mislim da je Megane 2 RS trenutno najjeftiniji i da u buducnosti moze da bude samo skuplji. Za par godina lako moze da mu se duplira cena.

Mislim da je Megane 2 RS trenutno najjeftiniji i da u buducnosti moze da bude samo skuplji. Za par godina lako moze da mu se duplira cena.
Ruzan brt ..Type R je bila 7k ..I to neka limitmtirana 12000 komada napravljeno ..nekako sa M se zove .. Nzn te Honde poviljna jeste malo presla sve ok vozi dobro ali nije to to .. Ford RS skup ko dragi kamen mogu M3 uzeti.. Svi su oni skupi i svi mogu rasti sto ih je manje na trzistu to bolje:)

Poslednja izmena:
Super.
A da te pitam " Jel bi krenuo za Grcku a da se ne zapitas da li ce biti neki problem?"
Vidis toga kod novijeg automobila nema osim ako nije neki raspali krs.
I vec znamo odgovor da ces da kazes da smes da krenes na kraj sveta jer takav si covek.
Ali.....
I vidis da vec znam odgovore kako bi ti odgovorio na moja pitanja.
Sta mislis zasto znam?
Zato sto sam davno prosao tu skolu i sreo mnogo ljudi koji tako razmisljaju i koji su se kasnije uverili da sam bio u pravu.
Mnogo kola i ljudi je proslo kroz moje dvoriste i jako dobro znam o cemu pisem.
Smešno jbt 21 vek a ti nisi čuo za avion i jeftine karte? :lol:

Koji auto može odjednom da proguta dva metalna bureta od po 220 litara i kariolu sem lade? :lol:

IMG_20230326_141343.jpg

Back