Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Manuelac je rekao bih taj troklipni od 82 konja. Zanimljivo je da se vodi na n1 a nema nikakvu aparaturu pozadi da se digne mreža i slično kada se obore sedišta. Ušli su u fazon jbg. Ima jedino pp aparat koji valjda mora da bude u autu. Moram negde da ga spakujem a veliki je.

Ovaj c3 gotovo da i nema gepek. Gledam reklame na yt pa ovi francuski automobili su ISKLJUČIVO samo za žene :lol:

Jeli jel se osećaš malo femi dok voziš ja se skroz propederisao dok sam vozio :lol: sve mi pakšu pevao am, am, am :lol:

Poslednja izmena:
Moja dečica :D

a3.jpeg
a2.jpeg

a1.jpeg

Nista ja nisam morao da prepravljam kao sto je i taj Citroen kompletan tako je i moj auto bio.
Samo se papiroloski mora dobiti potvrda proizvodjaca da se u AMSS-u dobije resenje da je automobil putnicki a ne N1.
Jel ti zaista mislis da bi jedan teretnjak bio u ful opremi sa koznim sedistima,velikim ekranom,Alpina sound sistemom,prednjim i zadnjim parking senzorima,rikverc kamerom,19" tockovima i td?
Izvinjenje?

Seta tebi u glavi neki ***** pa si tako nenormalan.
Izvinjenje jer si prvo kenjao da se ubacuje enterijer a vidi sad kad ti vozis takav auto odjednom je to sve onako kako bi svi voleli.
Otkrivas da su tvoje terije najobicnija glupost i to polako i sigurno.
Iz posta u post se otkrivas i ustanovljavas neke stvari.

Back