gt500
Ističe se
- Poruka
- 2.148
na otvorenom ide ispod 6L ! ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Master_Chief:evo informacije sa wikipedie samo shto ja nemam pojma koliki je galon i te milje:
"Despite its astounding performance, the Aero's fuel mileage is rated at an excellent (at least for a supercar) 18 mpg city and 27 mpg highway."
taken from Wikipedia
Ali verujem da nam Charger to moze sve lepo prevestu i jedinice koje mi evropljani razumemo.![]()
jomini:Pazi ovako sad... Da vaskrsne sam Albert Ajnštajn i da mi kaže da je 2+2=7 ili nešto slično, ja bih mu rekao da laže. Tada bi se ti nakačio i rekao: ''Ma da, ti ćeš da pričaš jednom Ajnštajnu''.
I to bi tebi i Hemiju bilo logično.
Nego, daj da javimo nekako Mercedesu, BMW-u i ostalim svetskim gigantima kako Aero troši benzina poput jednog BMW-a 320. Da ugase više tu proizvodnju, besmisleno je.![]()
15l po gradu, 10 napolju. Rezervoar je 60 litara i kad ga napunim, pređem nešto preko 400km pre punjenja. Skoro sve je gradska vožnja, možda jednom u mesecu odem u tazbinu 50km tamo i 50km nazad. U Srem. Ja sam vam svima na raspolaganju za testiranje.Garwor:Morace Jomini konacno da prizna koliko mu trosi auto, da uporedimo teorijske i prakticne vrednosti.
Aha, kao nekad Mercedes V12... Pa dobro, onda nije 5.7 litara i nije 400ks ili koliko već.68Mustang428CJ:Jomini, danasnji Hemi ima sistem pri kome se 4 cilindra gase po regularnoj voznji.