Katastrofa!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
greska, danas imamo traktore koji piche 50 km/h. pa i vise.Superbird:Traktor je radna masina, a ne motorno vozilo (na ravnom putu ne moze razviti brzinu vecu od 30km/h) i kao takvog ga je dozvoljeno preteci na punoj :wink:
Važi, ajde probaj to objasniti pandurimaSuperbird:Traktor je radna masina, a ne motorno vozilo (na ravnom putu ne moze razviti brzinu vecu od 30km/h) i kao takvog ga je dozvoljeno preteci na punoj :wink:

Garwor:(al nema klimu),
ima komande na volanu, naduvavanje lumbalnog dela vozackog sedista, i senzor za kisu, ha!
Al nema cd nego radio.
A terao sam je dosta brze, do 210 po cajgeru,( nije mogla vise), ali racunam da je to 10% manje u praksi, fabricki top speed je 195.

Jel ga prodajes?vukelja:Gdje se moze naci motor za volva 760 gle TD,od 2,4l . VW motor .i mozeteli mi reci sta mislite koliko kosta .A sta mislite koliko vredi taj automobil u verziji ... 84god .koza ,klima,g sjedala,maglenke,alu felne,el podizaci,el siber,cb,metalik,limarija u ekstra stanju.auto u jako lijepom stanju..
vukelja:registracija je naj skuplja lupaju me preko 30.000.navikao na njega i ne dam