Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam auto, na poslu vozim ovakav kamion, ne znam da li se to racuna.

stripe%20welcome.jpg

2003 годиште, 1.4 мотор, има АБС, АРБ, серво, предње подизаче, фабрички ЦД плејер са 6 звучника... Има и климу али не волим да је користим јер је мотор слабије вуче када је упаљена (нарочито се осети кад се претиче). Иначе пичи ко луда, скоро сам ишао према Нишу, нисам је спуштао испод 140, иако фабрички кажу да може да иде 172. Никад нећу прежалити једну која је била у комбинацији са овом кад смо је куповали, иста опрема, металик зелени, само је имао команде за радио на волану и 1.6 мотор... Купили нам је испред носа! :-(

Sta da ti kazem, to je trazena roba :D
Moja je 98-mo godiste, kupe, 1.8 motor, VTS (al nema klimu), ima komande na volanu, naduvavanje lumbalnog dela vozackog sedista, i senzor za kisu, ha! :D
Al nema cd nego radio.
A terao sam je dosta brze, do 210 po cajgeru,( nije mogla vise), ali racunam da je to 10% manje u praksi, fabricki top speed je 195.

Сигуран, велик, за мене непознат ауто, нема их много код нас, пун опреме, може се пазарити релативно јефтино, издржљив,... Баш овај, 760, бих купио, кад бих имао пара да га одржавам (и наравно кад бих имао довољно пара да га купим!).

Slaba tacka pa neznam sta bih pod time kod njega svrstao mozda tu petu koja me zeza,a i motor je njemacke produkcije i vec na sadasnjih blize 300.000 to nije to ali sta to nadoknadjuje je fora ima djelova od LT kombija pa se vozimo.Trosi od 7,5 pa dalje ,kad ga uzme moj otac u ruke ma ispod toga spusti.ostalo za odrzavane i nije bas lako ali snalazim se nije nesto zahtjevan al kad se mora mora se.ma registracija je naj skuplja lupaju me preko 30.000.navikao na njega i nedam,parkiranje svuda moze se izvesti.limarija bar jos 10god. do prve tackice ,doduse ima oguljeno malo na donjem djelu vrata ali to ga serstra overila.

Back