- Poruka
- 93.747
U zdravlje da se vozis
Ja u ovo ne bih mogao da udjem bez otvorenog krova

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ima prostora ,ja sam preko 1,80 m …hvalaU zdravlje da se vozis
Ja u ovo ne bih mogao da udjem bez otvorenog krova![]()
Jos kad bi ti znao sta je targa to bi bilo super i ne bi ovako provaljivao.Targa nema zezanja ne treba ti ni klima :-)
Srećno! Nije to loš autić. Da jeste ne bi ga prodali u ogromnom broju.

Sa srećom momci (u množini zato što videh da se i Snowtrooper ponovio - ne mogu sad da pronađem na kojoj temi, da Vas fino služe ti mezimci!
Mogu da kazem da su karoserijski dobri auti,ovaj sto sam uzeo je u dosta dobrom stanju …nervira me sto ima katalizator inace bi imao oko 90 konja …205 pamtim jedino po akumulatoru koji je kod komšije trajao mislim 12 godina i bio neke drečave roze boje. I bio je troduplo manji nego što su bili tada standardni olovni.
HvalaSrećno! Nije to loš autić. Da jeste ne bi ga prodali u ogromnom broju.![]()
Ima siber ,ako si preko 2 m samo proturis glavuU zdravlje da se vozis
Ja u ovo ne bih mogao da udjem bez otvorenog krova![]()

Ima siber ,ako si preko 2 m samo proturis glavu![]()

Mog brata od tetke kum, ima 195 i bas je krupan... Vozio je Mini Moris sve dok je mogao da ga sredjuje. Preradio sine za sediste da moze da ga pomeri skroz nazad, naslonjeno na zadnju klupuTako je i bilo kad me kolega vozio u 106![]()
Od tih manjih auta svidja mi se i Fiat 500 a posebno Abbarth verzija .Mog brata od tetke kum, ima 195 i bas je krupan... Vozio je Mini Moris sve dok je mogao da ga sredjuje. Preradio sine za sediste da moze da ga pomeri skroz nazad, naslonjeno na zadnju klupu![]()
Kada bi ponovo poceli da prave Ficu, ja bih mislim bio prvi u redu da ga kupimOd tih manjih auta svidja mi se i Fiat 500 a posebno Abbarth verzija .
Ali onakav stari, sa vratima koja se otvaraju od napred.To sad razmisljam da bude ipak sto vise u fabrickom ,ali tu karbon foliju bih uradio na krovu ,na haubi ne …samo da se dobro ispolira .Kakave karbonske folie na taj auto to se ne radi.. Dovedi ga u ispravno fabricko stanje i to je to .. Gledam Golfa 2 GTi 16v da uzmem sebi , neki dan mi je pobegao jedan ..ako ga uhvatim da valja restauracija na fabriku i u garazu narednih 5g ili jos bolje ako naleti G60 ali njih je skoro pa nemoguće kupiti za neku pristipacnu cenu ..
Ja nisam kupio 1.1 motor ,motor je jaci i nije obican 205…kad se zagreje posle je tisi ,meni je vazno da lepo pali i da ne gubi snagu prilikom voznje ,samo ler gas mora da se nasteluje .Za koji Pezo je tipicno da su im bucniji motori?
To sto je mnozda tvoj 205 bucan ne vazi za i za ostale jer njihovi motori su tihi i lepo rade.
Koje ulje mi preporucujes?To klamparanje hladnog motora treba da središ odgovarajućom polusintetikom.

To smesna cena .Mobil1 u svakom slučaju ja kupujem za jedan krš na kp 5 litara 2500 din šverc iz hu![]()
Poslao sam ti na ppTo smesna cena .