Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Malo sam ga cistio iznutra ,jos detaljnije pogledao koje sitnice ima da se srede u sustini isplati se da se taj auto jos vise sredi ,i na plinu pali iz prve samo mora gas da se drzi malo dok povuce ,na benzin takodje …ogibljenje mu je solidno ,ali gume su mu krs to cu obavezno morati da menjam…sedista su mu u dobrom stanju ,vozacko bi trebalo malo da se sredi …planiram da ga teram na detaljno pranje i usisavanje …

Ulje nema nista da curi ,creva takodje cela antifriz mora da proverim ,akumulator mu star 4 godina nasao sam papir kada je menjan…svi brisaci rade ,samo tecnost mora da se naspe i napred i pozadi …planiram spolja poliranje ,karbon folija delimicno na krovu i mozda na haubi ,videcu …lak mu je dobar ,samo na krovu ima taj mali deo iza sibera sto dotrajao…limarijski je odlican .

Kakave karbonske folie na taj auto to se ne radi.. Dovedi ga u ispravno fabricko stanje i to je to .. Gledam Golfa 2 GTi 16v da uzmem sebi , neki dan mi je pobegao jedan ..ako ga uhvatim da valja restauracija na fabriku i u garazu narednih 5g ili jos bolje ako naleti G60 ali njih je skoro pa nemoguće kupiti za neku pristipacnu cenu ..
To sad razmisljam da bude ipak sto vise u fabrickom ,ali tu karbon foliju bih uradio na krovu ,na haubi ne …samo da se dobro ispolira .

Back