Sin_tisućljetne_kulture
Veoma poznat
- Poruka
- 13.243
Zafira je veća. Meriva je Corsa na steroidimaMeriva i Zafira su slicne bese?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zafira je veća. Meriva je Corsa na steroidimaMeriva i Zafira su slicne bese?
Kako se krecu delovi za tu Merivu mislim cene i to?Zafira je veća. Meriva je Corsa na steroidima
Pa nije skupo.Kako se krecu delovi za tu Merivu mislim cene i to?
Cene su ok i pristupacne ,malo delovi za klimu znaju da budu skuplji tacnije kompresor ali to za svaki auto bukvalno .Pa nije skupo.
https://www.autokreso.hr/opel--meriva-a-mpv-x03-4926--1-3-cdti-e75-55kw-19290/autodijelovi/
Pomnoži sa 15.5 da dobiješ dinare
Sve je minimalno na 33% popusta. A ide nešto i na 40-42%. To zovu akcijom!Lepo uradjen sajt sa tim cenama sve pregledno ,detaljno i ima tih popusta .
I ja sam za Francuza placao slicno za diskove pa cak i jeftinije malo,ulje je povoljno .Pogledajte prilog 999999
Trebaju ti dva, jer se uvijek mijenjaju u paru, znači 526.8 kn je 8166 dinara.
Npr. Ulje 5w-30 dexos2 sam platio oko 190kn tj. 2945 din
KO JE OTEO MARIJA I PISE SA NJEGOVOG PROFILA???E taj je lep auto sa 1.6 tdi kome treba multifunkcionalno vozilo. Pre nekoliko god sam bario jednog švabu da mi proda na godišnjem nije se dao.
Sta reci, on je vrstan poznavalac materije, tacno zna sta je potrebno zeni za sopingda, nezgodan je auto sa velikim gepekom pogotovo ako ga neko kupuje zeni...sto zbog guzenja, sto zbog shopinga sta sve moze stati..
Firma u kojoj radim ima Merivu 1.3 CDTI. Mogu reći da sam veoma pozitivno iznenađen tim kolima a nisam je nikada pre vozio. Služi kao radni auto i prešla je 300 000 km. Kola služe za sve i svašta. Još je nisu samo desantirali iz aviona. Služi bez greške. Ja sam je vozio dosta puta i jako je upravljiva, lagana za vožnju Samo sipaj i teraj. Niko ne gleda koliko je kg opreme u nju stavljeno, po kakvim se sve putivama vozi i kojim brzinama i radi kao sat.Meni je moja Meriva super. Malo je povišena, udobna, dosta prostora. Baš obiteljski. Ne bih se više mogao priviknuti na "obični" auto.
Ma meni je super. I sad se pitam kako sam prije mogao voziti bivši auto. A i iskreno, kažem, u "običnom" autu se sad čudno osjećam. Jer Meriva je povišena i puno je lakše ulaziti i izlaziti iz nje i ima bolji pregled, veća stakla.Firma u kojoj radim ima Merivu 1.3 CDTI. Mogu reći da sam veoma pozitivno iznenađen tim kolima a nisam je nikada pre vozio. Služi kao radni auto i prešla je 300 000 km. Kola služe za sve i svašta. Još je nisu samo desantirali iz aviona. Služi bez greške. Ja sam je vozio dosta puta i jako je upravljiva, lagana za vožnju Samo sipaj i teraj. Niko ne gleda koliko je kg opreme u nju stavljeno, po kakvim se sve putivama vozi i kojim brzinama i radi kao sat.
bolje zbog velikog gepeka nego velikog alata .. mislim borinog...da ne bi ti postao bivsi muzBora je jako lep auto i vrlo podcenjen gledao sam ga svojevremeno za ženu ali je otpao zbog velikog gepeka

bolje zbog velikog gepeka nego velikog alata .. mislim borinog...da ne bi ti postao bivsi muz![]()

Generalno sedani već duže vreme nisu popularni, osim u visokim klasama. Zato su ih mnoge fabrike i ukinule.Bora je jako lep auto i vrlo podcenjen gledao sam ga svojevremeno za ženu ali je otpao zbog velikog gepeka koji nije baš za grad i guženje. Više je heč za grad i multipraktik je.
Meni se jako svidjala poslednja verzija Mazde 323 u sedan varijanti (prestala da se pravi 2004 ili 2005)Generalno sedani već duže vreme nisu popularni, osim u visokim klasama. Zato su ih mnoge fabrike i ukinule.