Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Meriva i Zafira su slicne bese?
Zafira je veća. Meriva je Corsa na steroidima
OPELMeriva-429_11.jpg

Meni je moja Meriva super. Malo je povišena, udobna, dosta prostora. Baš obiteljski. Ne bih se više mogao priviknuti na "obični" auto.
Firma u kojoj radim ima Merivu 1.3 CDTI. Mogu reći da sam veoma pozitivno iznenađen tim kolima a nisam je nikada pre vozio. Služi kao radni auto i prešla je 300 000 km. Kola služe za sve i svašta. Još je nisu samo desantirali iz aviona. Služi bez greške. Ja sam je vozio dosta puta i jako je upravljiva, lagana za vožnju Samo sipaj i teraj. Niko ne gleda koliko je kg opreme u nju stavljeno, po kakvim se sve putivama vozi i kojim brzinama i radi kao sat.

Firma u kojoj radim ima Merivu 1.3 CDTI. Mogu reći da sam veoma pozitivno iznenađen tim kolima a nisam je nikada pre vozio. Služi kao radni auto i prešla je 300 000 km. Kola služe za sve i svašta. Još je nisu samo desantirali iz aviona. Služi bez greške. Ja sam je vozio dosta puta i jako je upravljiva, lagana za vožnju Samo sipaj i teraj. Niko ne gleda koliko je kg opreme u nju stavljeno, po kakvim se sve putivama vozi i kojim brzinama i radi kao sat.
Ma meni je super. I sad se pitam kako sam prije mogao voziti bivši auto. A i iskreno, kažem, u "običnom" autu se sad čudno osjećam. Jer Meriva je povišena i puno je lakše ulaziti i izlaziti iz nje i ima bolji pregled, veća stakla. 🥰

Back