Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 87.116
,,, edicija shelbi sa još dodatnih sitnica,,,Karbon na volanu je retkost.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
,,, edicija shelbi sa još dodatnih sitnica,,,Karbon na volanu je retkost.
Super auto ,bas odise nekim retro smekom.,,, edicija shelbi sa još dodatnih sitnica,,,
,,,izduv mu je kompletno izmenjen sa rezonatorima četiri komada po dva sa strane , ovome je i info sistem malo izmenjen , ima i drugih , a inače je serijal 350 osmocilindraš,,,Super auto ,bas odise nekim retro smekom.
Koliko to ima konja?,,,izduv mu je kompletno izmenjen sa rezonatorima četiri komada po dva sa strane , ovome je i info sistem malo izmenjen , ima i drugih , a inače je serijal 350 osmocilindraš,,,
,,,5.2 litra V8 nešto više od 500 KS,,,Koliko to ima konja?

Mocno ,mocno,,,5.2 litra V8 nešto više od 500 KS,,,
Bas lep,daj krugEvo i mog skoro pa celog autića. Savršenstvo od uštede, a i sasvim pristojno fercera.
Ček da Mario ovo pročita...Evo i mog skoro pa celog autića. Savršenstvo od uštede, a i sasvim pristojno fercera.
Aha, otišao si na sezonu u Hrvatsku zaraditi nofce!Dizel je dobar nov a ko voli da krpari šrafi zašto ne. Neću ja skoro za bg![]()
Nema porez na imovinu (nekretnine) u Hrvatskoj. Ali zato ima komunalna naknada.Ma koja sezona imam kuću ja dobijam samo račune i porez na imovinu, to čeka i tebe uskoro.
Lepa Škodica, skoro pa nova.

od 1.6.2019.te je kod mene, malo vise od dvije godine. I skoro 100.000 kilometaraLepa Škodica, skoro pa nova.![]()

stanujem 50km od posla, znaci svaki dan stoja, da nigdje drugo ne maknem. A cesto se vozamo, i poslovno a i privatno, evo na primjerO, pa dosta ti to voziš.
Ima i porez i naknada kada ti je vikendicaNema porez na imovinu (nekretnine) u Hrvatskoj. Ali zato ima komunalna naknada.
A sto unisti sliku auta sa zvoncicomstanujem 50km od posla, znaci svaki dan stoja, da nigdje drugo ne maknem. A cesto se vozamo, i poslovno a i privatno, evo na primjer
Pogledajte prilog 982943
Sto ga uparkira toliko blizu zida