Dule 021
Veoma poznat
- Poruka
- 14.072
......................
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Iskreno, meni je bila uzivancija. Picaniti, lickati ... odraditi kako treba. A ne nesto sta drzi vodu dok majstori odu.I sad ćeš da poliraš do smrti, jednom pipneš auto i gotovo. Užasan je to posao i truješ se polir pastama. Posle poliranja mi iz usta smrdi polir pasta taj dan. Užasan otrov. Prodaj auto ili ofarbaj.

Ne razumem kako iz usta, pa nisi je jeo pobogu.I sad ćeš da poliraš do smrti, jednom pipneš auto i gotovo. Užasan je to posao i truješ se polir pastama. Posle poliranja mi iz usta smrdi polir pasta taj dan. Užasan otrov. Prodaj auto ili ofarbaj.
Lepo je ispalo.Iskreno, meni je bila uzivancija. Picaniti, lickati ... odraditi kako treba. A ne nesto sta drzi vodu dok majstori odu.![]()
Ali si udisao i umazao ruke jbg grozan osećaj kada ti neko kaže opet si polirao, oseti se. Nezdravo skroz treba gas masku koristiti irukavice.Ne razumem kako iz usta, pa nisi je jeo pobogu.
Iskreno, meni je bila uzivancija. Picaniti, lickati ... odraditi kako treba. A ne nesto sta drzi vodu dok majstori odu.![]()
Deluje mi kao da je lak ostecen na krovu ,to bi trebalo prelakirati pa tek onda ispolirati ovako nanosenje paste ne vredi.Da se malo pohvalim.
Neki lik prosle godine radio poliranje. Tada delovalo ok, ali pre neki dan pogledam auto odozgo, i is*izdim. Sta je radio, sta je stavljao, ne znam.
Kako je to izgledalo:
Pogledajte prilog 971059
Pogledajte prilog 971060
Pogledajte prilog 971061
Karbon na volanu je retkost.