- Poruka
- 33.100
Moguće... Ne znam koja dimenzija bi pasovala...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
225/50, pa i 45 bi bile velike. Veći im je prečnik. Eventualno 215/45 R 17.gt500:stavis 17" 225/50(moze i 45) .......

Kume (ti si me krstio na ladji:-D ) ovde sam u prolazu, na poziv Nevidljivog. Ako kod vas ostanem trudicu se da se prilagodim uslovima vaseg Foruma. Humor cu prebaciti na neku kafanu, kako kazes.Garwor:Kapetane, vreme je da prodas brod i kupis pravi auto ( mada te i ovako ribe salecu). A ove slike prebaci u neku drugu temu, ima neka tema o auto humoru, ili u kafanu.
Ako me ne primate, necu ni navracati na "gusarske brodove". A uzgred, kapetan ladje je jeele, ja nisam. A pod 2 ladju ne prodajem ni za Testarosu niti za F40 . Bolji auto od onog na poslednjoj slici mi netreba.

Jel ovo slika iz ulice Filipa Visnjica iz dvorista Agropanonke?jomini:
Ili sam se prevario?
Malo sam prosetao izlozbom vasih automobila. Ni jedan nema vrednost ladje.Garwor:Kapetane, vreme je da prodas brod i kupis pravi auto ( mada te i ovako ribe salecu). A ove slike prebaci u neku drugu temu, ima neka tema o auto humoru, ili u kafanu.
Ima mnogo visok vrednostni koeficijent. :wink:Nevidljivi je vas moderator.Ujedno je i moderator na Fudbalu. Odatle mu i potice nadimak. Njega sam opet ja krstio tako.Garwor:Mislo sam da si ti kapetan, hm, budi admiral flote, to dobro zvuciKakav sad nevidljivi, nikad nisam video tog lika ovde, suvise providno, ali dobrodosao stari morski vuce! Ovde ces naci samo drumske pirate i ponekog odbeglog clana tvoje posade
![]()
A jes. A sto si ti pobegao sa ladje? :-( Vise volis da budes drumski razbojnik?Garwor:Mislo sam da si ti kapetan, hm, budi admiral flote, to dobro zvuciKakav sad nevidljivi, nikad nisam video tog lika ovde, suvise providno, ali dobrodosao stari morski vuce! Ovde ces naci samo drumske pirate i ponekog odbeglog clana tvoje posade
![]()
Ah, da. I to jedan od trojice sefova bandi.
Sada sam malo pregledao Dnevnik na ladji i stvarno!!! Ti si samo nadletao palubu. Zato si i postao dopisni clan akademije SANKR.:-DGarwor:A ko ne voli Ford Mustanga? Jos ako je boss302 iz 69-te...
PAzi, ja nikad nisam ni bio na ladji, naime, imam strah od spore voznje, samo sam par puta nadleteo u svom prototipu turbo cepelina. A odbegli su oni sto satro odu da ribaju gornju palubu, pa odmah zapale do prve soferske kafane( ne bih sad cinkario poimence).
Hahaha... Nije...v.v.ilic:Jel ovo slika iz ulice Filipa Visnjica iz dvorista Agropanonke?Ili sam se prevario?
![]()
Da li je moguce da sam to bio ja? Ne mogu da verujem. U poslednje vreme par puta sam bacao pogled na ladju, i cuo da posada stalno spominje nekog Baltazara ( nije bitno u kom kontekstu) ali nikako nisam mogao naci clana sa tim nickom.v.v.ilic:Baltazar!
Evo da te podsetim kako si me krstio.
Pa bas zbog toga biste vas dvojica mogli malo da svratite na ladju i da se provozate. (Trenutno plovimo za Singapur). Osvezili biste pamcenje i nadihali se svezeg vazduha. Pogledaj samo kako Jomini kaslje od izduvnih gasova.Garwor:Da li je moguce da sam to bio ja? Ne mogu da verujem. U poslednje vreme par puta sam bacao pogled na ladju, i cuo da posada stalno spominje nekog Baltazara ( nije bitno u kom kontekstu) ali nikako nisam mogao naci clana sa tim nickom.
Sto nas dovodi do jednog fundamentalnog zakona prirode: voznja kolima slabi pamcenje, a voznja brodom poboljsava.![]()
A vidis sta vam Intra radi na Kladionici. Sve zna unapred. U kuhinjskim kuloarima kod nas na ladji svasta moze da se sazna. Imamo i patent plovidba u buducnost i nazad. Intra to redovno koristi.
Pa jesi li video u soferskoj kafani da sam sve castio exkluzivnim picem?Dovla:Јели народе јесте ви можда конзумирали нешто ексклузивно или ми се чини?:???:

Garwor:Mislo sam da si ti kapetan, hm, budi admiral flote, to dobro zvuciKakav sad nevidljivi, nikad nisam video tog lika ovde, suvise providno, ali dobrodosao stari morski vuce! Ovde ces naci samo drumske pirate i ponekog odbeglog clana tvoje posade
![]()

?:?