Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Garwor:
Kapetane, vreme je da prodas brod i kupis pravi auto ( mada te i ovako ribe salecu) :D. A ove slike prebaci u neku drugu temu, ima neka tema o auto humoru, ili u kafanu.
Kume (ti si me krstio na ladji:-D ) ovde sam u prolazu, na poziv Nevidljivog. Ako kod vas ostanem trudicu se da se prilagodim uslovima vaseg Foruma. Humor cu prebaciti na neku kafanu, kako kazes. :lol: Ako me ne primate, necu ni navracati na "gusarske brodove". A uzgred, kapetan ladje je jeele, ja nisam. A pod 2 ladju ne prodajem ni za Testarosu niti za F40 . Bolji auto od onog na poslednjoj slici mi netreba.:lol: :lol: :lol:

jomini:
f1020006ak0.jpg
Jel ovo slika iz ulice Filipa Visnjica iz dvorista Agropanonke? :p Ili sam se prevario?:(

Garwor:
Kapetane, vreme je da prodas brod i kupis pravi auto ( mada te i ovako ribe salecu) :D. A ove slike prebaci u neku drugu temu, ima neka tema o auto humoru, ili u kafanu.
Malo sam prosetao izlozbom vasih automobila. Ni jedan nema vrednost ladje.
US automobili...proizveden 20.01. 2004 ima vrednost u ovom trenutku 78.883
Eh ti japanci......proizveden 23.12.2004 ........................................... 35.365
a
Ladja..............porinuta u more 01.07.2006 vec je dostigla vrednost .....57.720
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ima mnogo visok vrednostni koeficijent. :wink:

Ali, vredi se malo provozati i vasim automobilima. Pogotovu sto kao vozace srecem i meni draga lica. Da ih ne nabrajam. Svaki od vas ce se prepoznati.;)

Garwor:
Mislo sam da si ti kapetan, hm, budi admiral flote, to dobro zvuci :D Kakav sad nevidljivi, nikad nisam video tog lika ovde, suvise providno, ali dobrodosao stari morski vuce! Ovde ces naci samo drumske pirate i ponekog odbeglog clana tvoje posade :D
Nevidljivi je vas moderator.Ujedno je i moderator na Fudbalu. Odatle mu i potice nadimak. Njega sam opet ja krstio tako. ;) Mnogo voli Ford Mustanga:D :D :D

Garwor:
Mislo sam da si ti kapetan, hm, budi admiral flote, to dobro zvuci :D Kakav sad nevidljivi, nikad nisam video tog lika ovde, suvise providno, ali dobrodosao stari morski vuce! Ovde ces naci samo drumske pirate i ponekog odbeglog clana tvoje posade :D
A jes. A sto si ti pobegao sa ladje? :-( Vise volis da budes drumski razbojnik?:lol: :lol: :lol:Ah, da. I to jedan od trojice sefova bandi.;) (pst.....moderatora):lol:

A ko ne voli Ford Mustanga? Jos ako je boss302 iz 69-te...:D
PAzi, ja nikad nisam ni bio na ladji, naime, imam strah od spore voznje, samo sam par puta nadleteo u svom prototipu turbo cepelina. A odbegli su oni sto satro odu da ribaju gornju palubu, pa odmah zapale do prve soferske kafane( ne bih sad cinkario poimence).

Garwor:
A ko ne voli Ford Mustanga? Jos ako je boss302 iz 69-te...:D
PAzi, ja nikad nisam ni bio na ladji, naime, imam strah od spore voznje, samo sam par puta nadleteo u svom prototipu turbo cepelina. A odbegli su oni sto satro odu da ribaju gornju palubu, pa odmah zapale do prve soferske kafane( ne bih sad cinkario poimence).
Sada sam malo pregledao Dnevnik na ladji i stvarno!!! Ti si samo nadletao palubu. Zato si i postao dopisni clan akademije SANKR.:-D

v.v.ilic:
Baltazar!

Evo da te podsetim kako si me krstio.
Da li je moguce da sam to bio ja? Ne mogu da verujem. U poslednje vreme par puta sam bacao pogled na ladju, i cuo da posada stalno spominje nekog Baltazara ( nije bitno u kom kontekstu) ali nikako nisam mogao naci clana sa tim nickom. :D
Sto nas dovodi do jednog fundamentalnog zakona prirode: voznja kolima slabi pamcenje, a voznja brodom poboljsava. :D

Garwor:
Da li je moguce da sam to bio ja? Ne mogu da verujem. U poslednje vreme par puta sam bacao pogled na ladju, i cuo da posada stalno spominje nekog Baltazara ( nije bitno u kom kontekstu) ali nikako nisam mogao naci clana sa tim nickom. :D
Sto nas dovodi do jednog fundamentalnog zakona prirode: voznja kolima slabi pamcenje, a voznja brodom poboljsava. :D
Pa bas zbog toga biste vas dvojica mogli malo da svratite na ladju i da se provozate. (Trenutno plovimo za Singapur). Osvezili biste pamcenje i nadihali se svezeg vazduha. Pogledaj samo kako Jomini kaslje od izduvnih gasova.:lol: A vidis sta vam Intra radi na Kladionici. Sve zna unapred. U kuhinjskim kuloarima kod nas na ladji svasta moze da se sazna. Imamo i patent plovidba u buducnost i nazad. Intra to redovno koristi. :lol: :lol: :lol:

Garwor:

Hehe, to je nadimak koji je meni dao Ilic u Fudbal.

Jednom sam postavio sliku gde je sa desne strane bio Ferguson, sa leve Vidic, a u sredini dres. Kad me je Ilic pitao koji sam ja na slici, ja sam rekao da sam taj u sredini. A posto se naravno video samo dres, Ilic me je pozvao nevidljivim.

Juce sam malo sredio kevin i caletov auto. Da sam znao da ce padati sneg ceo dan nebi ih takao.

Toyota Camry

IMG-2.jpg

IMG-1.jpg

IMG-1.jpg

IMG-1.jpg

IMG-1.jpg

Dodge Intrepid

IMG-1.jpg

IMG-1.jpg

IMG_01.jpg

IMG_0-1.jpg

IMG_0-1.jpg

Jednom prilikom, kad sam ostavljao slike Mustanga i F-150, Garwor me je pitao kako nigde u garazi nemam fleka od ulja. Ja sam mu rekao da jedini auto na kom curi ulje, Toyota, parkiran napolju. Evo i da dokazem. :lol:

IMG_0.jpg

Back