Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dule jos nisi prodao Leona

kazu sve slabije ide prodaja u Srbiji
Ako ti mislis da se auto benzinac sa 200 ks prodaje tako lako onda ti pojma nemas.Daj oglas za tvoju Hondu i videces koliko poziva ces da imas za 2,4 benzinjaru. Tu kupac mora da se ceka i da naleti onaj ko zna sta je to a ja vremena da cekam imam jer se na kraju sve proda.To sam naucio kroz godine prodaje-svaka roba ima svoga kupca i to je neverovatna istina.

Eto vidis koliko si balvanesku jer ako ti pod snajkom podrazumevas nesto drugo onda je to ocit dokaz tvoje inteligencije.:hahaha:
Volim bas kad vidim vas koji ste pacenici kako kipite kad vidite kako nekom ide a sami ne mozete nista da uradite jer vas ljudi ne vole bas zbog zavidnosti.
Eto vozim bolji auto od tebe,vozim bolji motor od tebe i imam sve sto ti verovatno neces ni imati a samo zato sto si takav covek-kvaran i zao.
Nabaci osmeh na lice i promeni politiku -mozda ti krene nabolje.:per:

Jaoooj sto cu da puknem od zavisti!!!:hahaha:
2cxdi1.jpg

Ovo je slikano pre neki dan a u carini ima jos toga.:per:

Kako? Nikako pa vidiš da kači iste fotke mesecima, eno je ona crna ibica u pozadini... prodaje ih u delovima jako dobro :mrgreen:

Ti pojma druze nemas i to sam ja odavno ustanovio al sta ces jer vi vozite kola iz 2013 a mi voziomo kola iz 2003.:hahaha:
Mogu misliti kakav je osecaj kad prvi put ogrebes auto,kad prvi put prdnes u njega a sve ti zao jer je nov,kad jednog dana treba da ga prodas a ono izgubio na ceni 70% auta. Bas lep osecaj voziti novo nema sta.:hahaha:
I jos jednom da naglasim da si ti jos jedan od bolida koji pljuju a nikad ni videli moja kola nisu niti ih omirisali al da imate jezicinu -to imate i to onu lazljivu nazalost.
Ona Ibiza je jedna od Ibiza koje imam a ona na koju ti mislis je prodata pre vise od mesec dana a da te razuverim evo ti slika koju sam specijalno zbog tebe napravio. I gde ti vidis Ibizu Cupru? A?
4r6ctc.jpg

@tihi
Prodaja je u poslednje tri godine talasasta sto znaci da nailaze periodi kad se nista ne prodaje a onda naidje talas i proda se 4-5 auta za 10-tak dana pa onda opet pauza i tako redovno. Sve u svemu ja sam zadovoljan i godisnji plan sam vec utrostrucio zato sad mogu i da malo odmaram.

Poslednja izmena:
Voziti novo je najlepse ali opet je veoma skup sport osim ako ne volis da vozis vozila iz jeftine klase tj auta sa cenom novog do nekih 14-15.000 evra.

Sto se tice duleta on uvozi ono sto Srbi vole da voze a to je narocito ovaj Seat program ,sto prakticki znaci da vozis VW za neku nizu cenu.

Seat Ibiza je u stvari VW Polo.

Voziti novo je najlepse ali opet je veoma skup sport osim ako ne volis da vozis vozila iz jeftine klase tj auta sa cenom novog do nekih 14-15.000 evra.

Sto se tice duleta on uvozi ono sto Srbi vole da voze a to je narocito ovaj Seat program ,sto prakticki znaci da vozis VW za neku nizu cenu.

Seat Ibiza je u stvari VW Polo.

novo je novo nema sta ,, mada ja licno nebih nikad dao 14-15.000 evra. ,, mislim da postajes rob auta tosam licno iskustio od mog zeta kadje kupio novog mercedesa ,, nije da ljudi vole krsevi i jeftin auto nego visa sila a dule mora dase prilagodi nasim mogucnostima

Svako zadovoljstvo se u zivotu placa.

Sad neko je najsrecniji tj najvise uziva ako vozi nov auto, neki uzivaju jednako i u voznji starijeg koji im se dopada, a neki najvise uzivaju kad sloze 20.000 evra na primer na gomilu i cuvaju ih :D

sve je u zivotu individualno al dobro je sto ljudi kupuju nova kola , i ja volim sto ih sve vise kupuje nova, jer da nije njih od koga bi mi kupovali ova nasa polovna :D

Auta u Srbiji su upravo danas nikad jeftinija iz razloga sto vecina ljudi na zapadu preferira nova pa posle kad ta auta ostaraju tj dobiju 5-7 godina nemaju kome tamo uglavnom da ih prodaju nego ih kupe ovi nasi i doteruju ovde.

Da nije toga znas kad bi Srbin kupio na primer Reno Lagunu za 3000-3500 evra staru 8 godina. Nikad.

Back