Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta je ovo??? Kakav je ovo žabarski toster??? Gde ti vidiš more??? Javi se kad budeš išao sa tim tvojim kršem 160-180 a da ti ne eksplodira motor :hahaha:

Velika akcija kod Duleta021 na otpadu, ako kupiš jednog seata, drugog dobiješ gratis za delove! :hahaha:

Koje grooobljeeeee :hahaha:
4r6ctc.jpg

Poslednja izmena:
Ahahahaha "Slike sve govore i ko hoce ovakav auto koji je izuzetno brz i atraktivan moze ga imati pozivom na moj broj. " Hahahahaha :hahaha::hahaha:

Dulejin otpad: http://www.polovniautomobili.com/oglas3541629/seat_leon_fr_20_tfsi_izuzetan/

0062eef02432-800x600.jpg

I još ima sporcka krpena sedišta :mrgreen:
Kakva komandna tabla kao kod nekog savremenog sporckog traktora hahahaha vruuuummm fijuuu munja hahaha Dule Ahahahaha raketla :hahaha:
Hteo sam da uzmem novog Leona ali kada sam seo u njega, umalo se nisam ispovraćao :mrgreen:

Poslednja izmena:
Pa što onda nagađaš ako te ne zanima? Ko tebe uostalom šta pita? Idi kod gatare da ti gleda u pasulj :mrgreen: Sem toga, jundai je za potrebe mog studija

Па смараш прика, много смараш. Сваки пост по дифолту ти је дуле, отпад, крш, дуле, отпад, крш, ја нов хјундаи, ја нов хјундаи.

Ajde nemoj da me minirate, vidite da ga solidno prima :cool:
A Leon nije plastično gomno? :lol:

ma dobro brate al' podjebavaj na pp ovde treba da budu slike automobila a ne vashe prepucavanje

pa i nije... ja koliko znam to je VW motor i BMW ili AUDI karoserija... ne secam se tachno shta od ta dva... ali VW motor sigurno i lim od nekog isto renomiranog proizvodjacha... a to ne moze loshe da bude.

[Ne_Vazim_Se];25681266:
ma dobro brate al' podjebavaj na pp ovde treba da budu slike automobila a ne vashe prepucavanje

pa i nije... ja koliko znam to je VW motor i BMW ili AUDI karoserija... ne secam se tachno shta od ta dva... ali VW motor sigurno i lim od nekog isto renomiranog proizvodjacha... a to ne moze loshe da bude.

:hahaha:
aj neću više da vas zajebavam, dobri ste momci :)

Audi VW Seat Skoda to su sve potpuno ista vozila sa samo razlicitim izgledom .

Nista vise.

Ko voli vozila iz tog segmenta najbolje da kupuje Seat jer su Seat vozila najjeftinija a nude prakticno isto sve sto i Skoda ili VW.

Na primer Seat Ibiza i VW Polo je jedan te isti auto.

Na platformi Seat Leona prave se jos Skoda Oktavia Audi A3 i VW Golf Mk7

Audi je smao malo bolja sminka, znak i to je to.

[Ne_Vazim_Se];25682160:
!???

Being part of the Volkswagen Group, the latest SEAT Leon is built using the same engine range, technology and mechanical parts that also make up the latest models of the Volkswagen Golf and Audi A3.

http://www.carbuyer.co.uk/reviews/seat/leon/hatchback/review

hahaha, šta ti misliš da ja lupam onako napamet? :lol:

motor i mehanika VW, limarija AUDI... kao što sam i rekao.

Džaba im to kad je crevo češko ili špansko pa istruli i eksplodira posle 3-4-5 godina, kad je srce motora riknjavalo kod nemačkog auta? Problem je sve što se pravi u španiji ili češkoj. Kad se sretneš sa problemima onda ti sve bude jasno zašto je jeftiniji od golfa.
Sve to dođe na isto veruj mi. Ja nisam hteo da kupim falsifikovani vw nego original hyundai ;)

Sve što ne zadovolji kvalitet vw-a ide u seata i škodilaka, prosto i jednostavno a to su korisnici nižeg ranga pa mogu i da trpe riknjavanja.

Džaba im to kad je crevo češko ili špansko pa istruli i eksplodira posle 3-4-5 godina, kad je srce motora riknjavalo kod nemačkog auta? Problem je sve što se pravi u španiji ili češkoj. Kad se sretneš sa problemima onda ti sve bude jasno zašto je jeftiniji od golfa.
Sve to dođe na isto veruj mi. Ja nisam hteo da kupim falsifikovani vw nego original hyundai ;)

Sve što ne zadovolji kvalitet vw-a ide u seata i škodilaka, prosto i jednostavno a to su korisnici nižeg ranga pa mogu i da trpe riknjavanja.

sve je to ok al' nije ni hjundai neki ubi bože kvalitet... dobro sad je to već postala jako ozbiljna firma, pre deset godina si mogao njihova kola sa zastavinim da porediš... ali ovaj... ja mislim da je u rangu sa tim leonom tipa i30... ili i40 čak... ali i20 nikako... ne kažem ni za jedan ni za drugi da je užasan auto... ali jednostavno nisu ista klasa.

[Ne_Vazim_Se];25682564:
sve je to ok al' nije ni hjundai neki ubi bože kvalitet... dobro sad je to već postala jako ozbiljna firma, pre deset godina si mogao njihova kola sa zastavinim da porediš... ali ovaj... ja mislim da je u rangu sa tim leonom tipa i30... ili i40 čak... ali i20 nikako... ne kažem ni za jedan ni za drugi da je užasan auto... ali jednostavno nisu ista klasa.

Nisi u pravu, Hjundai ti je jedan od najvećih proizvođača prekookeanskih brodova i jedan od najčuvenijih primera o uspešnom poslovanju koji se uči u ekonomiji: Naprave brod, napune novim automobilima i belom tehnikom koju proizvode i pošalju u ameriku :)
Elem, Hyundai i Kia su jednote isto, Kia ima garanciju 7 godina a golf? Kada je izašao novi jundai i30, golf je otišao u istoriju ;)

Hyundai i20 je u super mini segmentu vozila.

To je segment najmanjih automobila koji postoje. U tom segmentu su jos Fiat Punto, Chevrolet Spark, Opel Corsa, Reno Clio i njima slicni

to je tzv B segment vozila .

Najprodavaniji auto iz tog segmenta je Ford Fiesta.

To je ujedno i najpopularniji segment vozila kod nas.

Hyundai i20 je u super mini segmentu vozila.
To je segment najmanjih automobila koji postoje. U tom segmentu su jos Fiat Punto, Chevrolet Spark, Opel Corsa, Reno Clio i njima slicni
to je tzv B segment vozila .
Najprodavaniji auto iz tog segmenta je Ford Fiesta.
To je ujedno i najpopularniji segment vozila kod nas.

U tom segmentu je i10, pogrešio si ;)

Ja sam u svojoj vozackoj karijeri vozio odprilike vozila iz svih segmenata.

Vozio sam i mali auto tj i sad vozim ponekad zeninu Ibizu, vozilo iz segmenta limuzina tj D segmenta, vozilo iz segmenta velikih limuzina i vozilo iz SUV segmenta vozila.

Najgora su mi ova mala auta narocito za duza putovanja. Svaku rupu i neravninu na putu osecam na ledjima. Posle 2-3 sata voznje u vozilu iz ovog segmenta ustajem iz auta kompletno ukocen.

Narocito su tvrda vozila iz VW programa znaci Seat VW Skoda i njima slicna.

Auta iz D segmenta su prilicno bolja mada i tu dolazi posle duzeg puta do zamora ali manje.

Auto iz klase velikih limuzina jos bolji.

Ipak vrh vrhova , su vozila iz SUV segmenta.

Vozeci Jeep Grand Cherokee, osecas se kao da sedis u najudobnijoj mogucoj fotelji, ne osecas na putu ni neravnine ni rupe jer sve to upija auto sa svojom velicinom i odlicnim vesanjem , a nakon 3 sata voznje , nema nikakvih posledica vec ustajes iz auta svez kao rosa.

Naravno sve to mora papreno da se plati - ali iz moje tacke gledista zaista vredi placati vecu potrosnju za udobnost i mogucnost da prodjes na svakom putu bez ikakvog razmisljanja i problema.

Glavni limitirajuci faktor je registracija jer vozila iz tog segmenta da registrujes to te kosta od minimum 65.000 do neverovatnih 240.000 dinara...

Sto se mene tice ja sam sebi zacrtao do 500 evra registracije hocu da platim preko toga nema sanse da mi neko pokloni ganc novi Audi Q7.

Dobro sad kad smo se svi uverili ko je mario80 mozemo da za zakljucimo da neki ljudi nisu realni i da porede babe i zabe.
A usled voznje tatinog auta ne moze se bas zakljuciti sta valja a sta ne a pogotovo sto se voze iskljucivo nova kola i sto se takva ,da bi se isplatila i poklonila,kola moraju voziti duzi niz godina.Samim tim se zakljucuje da je neko za 30 godina voznje mogao da promeni 5-6 automobila i ako izigrava znalca sa tom kolicinom onda se mozemo slatko nasmejati.
U ovom slucaju situacija je jos gora jer ovde se ne radi o stazu od 30 godina i promenjeno je svega 2-3 auta -posto se voze samo nova kola.
Riveru poslusacu te jer ti je rec na mestu i necu se vise zabavljati sa ovim nezrelim balavanderom.:ok:
Sto se tice Seat-a ja bih bas voleo da vidim koji to Hyundai moze da parira ovom Leonu kako sa opremom tako i sa voznim kakakteristikama a ujedno da ima nemacki kvalitet jer Seat postaje ono sto je postigla Skoda tj prvo je i ona bila u zaledjini da bi izbila u ravan sa VW-om a verujte da ce se tu uskoro naci i Seat jer ima zaista odlican provereni VW kvalitet. A sto rece Tihi za manje para dobijes isto sto i u VW mada meni nije nikako isto jer su neki modeli cak i lepsi. Taj Leon je parnjak Golfu V i meni je lepsi bar 3 puta.
I na kraj krajeva ovo nije tema za raspravu o tome sta valja a sta ne tako da se ja iskljucujem dok ne okacim neku sliku svog novog polovnog auta ili neko drugi.

Back