Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ove moje bivse, ako na to mislis, jesu malo dublje, to jest zadnje su malo sire od prednjih, vidi se po tim rebrima u odnosu na rub... Meni nudili brdo para da ih prodam, jer je bilo tesko naci da su 16" i jos sa rupama 4x100, pa jos da su sire zadnje, bilo je skoro nemoguce naci... Mogle su da se nadju recimo sa 5 rupa, ili 15" ali ova kombinacija je bas bila retka... A sto je najludje, ja kada sam ga kupio, verujte mi, nisam imao pojma nista o tome, hahah, bukvalno jedva da sam cuo za Alpinu :rumenka: i to samo iz filma Nacionalna klasa... :lol:

A lik jedan od prethodnih vlasnika, prodao nekom klincu auto u Bg, i ovaj se malo vozio, nije imao para da ga registruje, i proda auto nazad ovom sto je njemu prodao... A u medjuvremenu je ostetio jednu felnu, i skine ih i proda ga sa nekim drugim felnama. I ovaj sto je kupio kasnije proda sledecem vlasniku, i taj od onog klinca kupi te felne sa tom jednom ostecenom za neke smesne pare, tipa 70 evra ili tako nesto! :rotf: Uzme i popravi felnu i vrati ih na auto! A tako sredjene su vredele mozda i 500 evra, a mozda i vise...

A za Pezo znam kakav je :eek: nije bas sampion bezbednosti... Zamisli tek oni sa 1.6 motorom i 120 KS, na svojih 850 kila... Masina za samoubistvo! :eek:

Poslednja izmena:
Pa na taj i mislim, 120 ks meni nudili bele boje, spušten sa onim kadicama... Mislim neka ti fala ti, da me vade iz štopaljke :lol:

Elem ove su bile 15" i sve 4 su bile proširene. Ma jednostavno prelepe felne ali niko neće da se zanima malo sa felnama. Mogu jako dobre da se nađu za sitnu lovu. Ja sam tako uzeo momo 16" 4x100 za neku sitnu lovu, odneo ih na strug da ih poravnaju... To samo jednom u životu balansiraš kad staviš na auto :lol:
A ne one neke italijanske i turske felne, kao od žvake svaka rupa ona se iskrivi.

Evo mene opet na ovoj temi,a to znaci da je novi auto na vidiku :) danas sam narucio ganc novog Mercedes E300 BlueTEC Hybrid.
Moj je slican ovom ispod samo je tamno siv.
BlueTEC_Hybrid_zpsa7ce84a1-1.jpg

Hybrid_zps880e522f-1.jpg

Au. . . Pa za te novce ovde si mogao komptno da uzmes M5 ili neki od M6 pa da ih u tome vozas ili ako ti je draze neki AMG. . .
Kakvu si opremu uzeo?
U svakom slucaju nek te posteno sluzi i da se sam isplati ;)
Eh druze moj ovde je i nov Fiat 500 skuplji od BMW M5 u USA,ali kad bih hteo da ga uvezem ovde u Norvesku cena bi otisla preko 100000eura,a nov je oko 300000 eura.

Au. . . Pa za te novce ovde si mogao komptno da uzmes M5 ili neki od M6 pa da ih u tome vozas ili ako ti je draze neki AMG. . .
Kakvu si opremu uzeo?
U svakom slucaju nek te posteno sluzi i da se sam isplati ;)

automobili u Norveskoj su odprilike 50-100% skuplji nego u ostatku sveta zbog poreza/carine drzave.

U svakom slucaju cestitam Master Chefu i zelim mu da se vozi sto bolje u njegovoj novoj limuzini :)

kako dobro izgleda ta nova E klasa...:sad2:

šta mu znači to blue tec...?
BlueTEC je tehnologija gde auto ispusta manje stetnih gasova,specijalno napravljeno za Norvesku i Belgiju gde cena auta zavisi od koliko grama CO2 izlazi iz auta po kilometru,u Norveskoj je oko 400eura po gramu ako se ne varam tako da i par grama manje moze da utice mnogo na cenu,ovaj sto sam ja uzeo ispusta 107g CO2/km.

Back