gost 170502
Veoma poznat
- Poruka
- 13.608
Ove moje bivse, ako na to mislis, jesu malo dublje, to jest zadnje su malo sire od prednjih, vidi se po tim rebrima u odnosu na rub... Meni nudili brdo para da ih prodam, jer je bilo tesko naci da su 16" i jos sa rupama 4x100, pa jos da su sire zadnje, bilo je skoro nemoguce naci... Mogle su da se nadju recimo sa 5 rupa, ili 15" ali ova kombinacija je bas bila retka... A sto je najludje, ja kada sam ga kupio, verujte mi, nisam imao pojma nista o tome, hahah, bukvalno jedva da sam cuo za Alpinu
i to samo iz filma Nacionalna klasa... 
A lik jedan od prethodnih vlasnika, prodao nekom klincu auto u Bg, i ovaj se malo vozio, nije imao para da ga registruje, i proda auto nazad ovom sto je njemu prodao... A u medjuvremenu je ostetio jednu felnu, i skine ih i proda ga sa nekim drugim felnama. I ovaj sto je kupio kasnije proda sledecem vlasniku, i taj od onog klinca kupi te felne sa tom jednom ostecenom za neke smesne pare, tipa 70 evra ili tako nesto!
Uzme i popravi felnu i vrati ih na auto! A tako sredjene su vredele mozda i 500 evra, a mozda i vise...
A za Pezo znam kakav je
nije bas sampion bezbednosti... Zamisli tek oni sa 1.6 motorom i 120 KS, na svojih 850 kila... Masina za samoubistvo! 
i to samo iz filma Nacionalna klasa... 
A lik jedan od prethodnih vlasnika, prodao nekom klincu auto u Bg, i ovaj se malo vozio, nije imao para da ga registruje, i proda auto nazad ovom sto je njemu prodao... A u medjuvremenu je ostetio jednu felnu, i skine ih i proda ga sa nekim drugim felnama. I ovaj sto je kupio kasnije proda sledecem vlasniku, i taj od onog klinca kupi te felne sa tom jednom ostecenom za neke smesne pare, tipa 70 evra ili tako nesto!
Uzme i popravi felnu i vrati ih na auto! A tako sredjene su vredele mozda i 500 evra, a mozda i vise...A za Pezo znam kakav je
nije bas sampion bezbednosti... Zamisli tek oni sa 1.6 motorom i 120 KS, na svojih 850 kila... Masina za samoubistvo! 
Poslednja izmena:

danas sam narucio ganc novog Mercedes E300 BlueTEC Hybrid.