Slike i opisi automobila posetilaca foruma

• Začetnik teme Začetnik teme Kypck
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam sta ti gledas i gde gledas ali lupetas i to zestoko.
Naravno da ima zivotinja a jedan od primera si i ti sam koji lepis branik trakom sto znaci da ne obracas paznju na svoje vozilo.
Tako i ima skrnavih ali ima itekako sacuvanih automobila koji su u top stanju.
Primer je kumova firma gde ima 10-tak vanova i N1 vozila i neki od njih bacaju ambalazu od keksa i flase po autu a neki odrzavaju savrseno cisto.

To su sve razjebani automobili kako god okreneš, evo ovaj c3 odvaljena jedna sajtna, izgreban sa svih strana, jedan far ulego jer je bubnut spreda u nešto, kederi ko da ih je ajkula grizla itd. Auto ima jedva 30.000 km šoferka neuspešno krpljena itd. Dakle taj auto posle 100.000 N1 izgleda kao BARAKA! Čak je i kvaka na vratima ogrebana!

I nije jedini svi su takvi. Rkaju ih! I to se ne vidi mnogo dok su novi, dok sijaju. Malo kada matiraju posle 5 god pa kada krene rđa ihaaj se vidi šta je N1.

Opet kazem da ti pojma o kolima nemas.
N1 je putnicko vozilo sa jednim pojasem manje dok je sve ostalo isto.
Ima ih i sa svim pojasevima ali ti mali automobili su uglavnom sa 4 sedista.
Kvalitet je identican kao na svakom drugom automobilu tako da ne lupetaj o kvalitetu jer N1 moze biti samo los zbog one cuvene uzrecice da je firmin auto najbolji auto jer niko ne vodi brigu o njemu.

1686322674850.png

i onaj 740 stari na koji sam se ložio strašno.... kad sam seo u nj shvatio sam da nije tako kao što izgleda
ali pošto mi treba za dvoje meni je super ovaj moj
mana mu je što ga ne možeš napojiti benzinom
To je tako kod svakog Volvo bezinca ..ja sam vozio taj 2,3 turbo stari davno to je trosilo kisu ali nikad nista..Tenk srce ali je i išao odlicno ..

zadovoljština je voziti ovaj sa t4 motorom
jako je poslušan u svakom smislu, reaguje u mikrosekundi na gas bez šaltanja u nižu
na primer kad se upali zeleno i ja idem levo, ne propuštam onog iz suprotnog pravca
ako je sve čisto od pešaka samo zgazim i već sam otišao levo, ovaj otuda je jedva krenuo
ja sam ga se plašio prvih mesec dana bukvalno

N1 je kao šupa i baraka kada ide na otpis i trebalo bi ih zakonom zabraniti da se prodaju i registruju. Nisu ni za rezervne delove jer je sve razdrndano. Odmah u presu šta ima neko da vozi n1 firmin razdrndan auto i zagađuje okolo?!??
Opet preteruješ po običaju. Moj rođak se recimo još uvek veselo vozika u onoj Pandi ''poštarki'' i nema većih problema. Kupio je pre desetak godina otprilike.

Jeste,ti oipet znas sta sam vozio a vozio sam auto jaci od tvog Corada i mogao sam da te otresem kad sam hteo.
Nissan SX200.:rotf:
Ojedi se sad od mukice.
A da ne bude da lazem,kao neki,evo dokaza.
Pogledajte prilog 1357809
Koje godine je nastala fotka?
Jasno se vidi da je japanska automobilska industrija bila ispred vremena, kako po pitanju dizajna tako i po pitanju tehnologije.
200SX, 240SX i 180SX su bazirani na Silviji ako se ne varam, malo su zbunjujuće oznake za različita tržišta.

Back