Slike forumashica i forumasha

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
eramajstorra6.jpg

eraivesnarivaspp7.jpg

Ја овог Еру са слике лично познајем. Ера Ојданић је исто члан СРС. Био сам код њега у мотелу "Ера и син" на ибарској магистрали, тамо смо се упознали. Ера је био домаћин. Ево погледајте на овим сликама чиме се ми чланови СРС дрогирамо...:D:D:D

Мајко мила :shock:, значи може још и горе да буде него што сам претпоставио....:shock:

Замолио бих Марадону да под обавезно, окачи још неку слику...његову и његових другара и можда Ере Ојданића, који има мотел "Ера и син" на ибарској магистрали и који је човек домаћин и са којим се упознао кад је био у мотелу "Ера и син" на ибарској магистрали где је упознао Еру Ојданића који је домаћин и има мотел.....................

Ево једна слика за крај. Више нећу постављати слике. Поздрављају вас Марадона и његов друг!!!

ПС- пребаците на пинк, ено га Ера гостује у некој емисији, сад је баш устао да пева

crnibugarinor6.jpg

Замолио бих Марадону да под обавезно, окачи још неку слику...његову и његових другара и можда Ере Ојданића, који има мотел "Ера и син" на ибарској магистрали и који је човек домаћин и са којим се упознао кад је био у мотелу "Ера и син" на ибарској магистрали где је упознао Еру Ојданића који је домаћин и има мотел.....................

ja se pridruzujem molbi...ne znam da li su mu bolje slike ili pojasnjenja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back