Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

attachment.php

Jao, nisi valjda udata... :(

volim tregere:)

bash super shto sad svi kache fotke. kachite se ljudi :mrgreen:

evo jedna od proshle godine kad sam imala kratku kosu i gde spavam, al stvarno spavam :neutral:

14010816ly4mm.jpg

nadam se da nije vulgarna :twisted:
kad bih mogao ovako bezbrizno zaspati kao ti...lepa slika!
Mаster:trebas razmisliti da otvoris neku galeriju(ako vec nisi)imas dara za fotografisanje,ali pod uslovom da pozoves Vladu.G na izlozbu!;-)

woow....
'Ajmo ovako....nekada davno (ima 5 godina mislim) kratko sam bila clan ovog foruma...pa sam prestala da ga posecujem, ne znam ni ja zasto, moze biti da sam se zaljubila :rumenko: ...u medjuvremenu sam zaboravila sifru, username...ma sve...:) I setim se pre neki dan kako mi je ovde bilo zabavno i eto me...:)

Da, mlada sam mama...

Da, nova sam i stavila sam 2 slike (eksponiram se), ali...da sam pocela ovde s vama da pricam o svemu i svacemu, da se pravim pametna, da pricam o npr. zenskoj lepoti ili manam muskaraca u svom maniru...neko bi mi nakarikao neke teske komplekse nize vrednosti vezane prevashodno za fizicki izgled...pa pomislih, da to odmah rascistimo...HEHE...salim se...

Ipak, ***** nisam..al' ko voli da je oprezan...samo napred! Oprez je najbolji vid poverenja!

Pozzz

Ne svidja mi se slika bebe koja sisa...Ne svidja mi se slika sise koja doji bebu...I tako...
Mislim da je to previse - p r e v i s e licno.Tj mislim da bi trebalo da bude tako.

licno ili ne...taj mali coek je ljepsi od svih forumasa
sto su se do sada kacili...mislim, nekako je...ljudski jbte...
esencijalno ljudski ta slicka
s tim cudnovato cudesnim stvorenjem...nema u njoj nista nedolicno...
samo je lijepa...lijep...lijepo :)

loš motiv za postavku ovakve slike cist egzibicionizam
ok, ako je egzibicionizam staviti fotku bebe :)
zashto? ne mozesh da zatrudnish?
Ne svidja mi se slika bebe koja sisa...Ne svidja mi se slika sise koja doji bebu...I tako...
Mislim da je to previse - p r e v i s e licno.Tj mislim da bi trebalo da bude tako.
da li ima neshto lepshe na svetu od majke, tj dojke koja hrani bebu? reci mi molim te? da li je to mozda pushjenje nepoznatim ljudima da bi imala pare za letovanje? hmm? ili slika medjunozja? etc..complicated..
pa vidjeli smo i tvoje sise
u cemu je problem
u bebironu ili nedostatku providne spavacice?
that's right :heart:
izvini ali preterano se.reš
šta tu ima lično?
mali čovek se hrani, on nema drugi način
niti u tome ima bilo šta neprirodno ili vulgarno
ili bože dragi, intimno, to je hranjenje =I

koliko nečiji um treba da bude zagađen da bi u slici bebe koja doji video nešto nedolično
ili, kako si ti to rečito dočarala :eek:
parka, svaka ti je na mestu..hvala ti :)
Ahaha,bas lepo sto si zapamtio/zapamtila moju providnu spavacicu ;)
nju zna ceo forum, chak i ja :)
licno ili ne...taj mali coek je ljepsi od svih forumasa
sto su se do sada kacili...mislim, nekako je...ljudski jbte...
esencijalno ljudski ta slicka
s tim cudnovato cudesnim stvorenjem...nema u njoj nista nedolicno...
samo je lijepa...lijep...lijepo :)
:D:heart:

btw. to jeste za mene posebna fotka, jer sam fotkala mobilnim, u porodislishtu kad je bio star samo dva dana.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back