Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Musave?![]()
Ja se izvinjavam na zlobnom komentaru ali, van erotskih fotografija ili kakvog umetničkog pokušaja, baš, ali baš ne volim da vidim na ženama ono što izgleda u najboljem slučaju kao evidentan trag požderanog bureka iz lokalne pekare u kojoj se maksimalno trude da, ne baš oduševe, ali svakako zasite kupce i konzumente.
Nope. Ja ZAISTA mrzim burek usne. I to sam napisala više puta na forumu. I ogradila sam se, moje "zlo" je usmereno strogo na tu mast. Ne moraš da tražiš između redova nešto što ne postoji. Nismo svi zlobni, pa ne meri sve prema..... kome god.volim ja tvoju inteligenciju i sarkasticnost...al mislim da je ovo bilo bespotrebno
JA idem da se tusiram, pa ca da se slikam, pa da okacim sliku...![]()
Nope. Ja ZAISTA mrzim burek usne. I to sam napisala više puta na forumu. I ogradila sam se, moje "zlo" je usmereno strogo na tu mast. Ne moraš da tražiš između redova nešto što ne postoji. Nismo svi zlobni, pa ne meri sve prema..... kome god.
![]()
ne hocu da kazem bas to sto sam napisala
ili se nalazis podobnim kao tumac mojih reci![]()
Ovaj, ko je ovde tumačio čije reči, i to kao zlobu? I to loše?
Svašta.
Nemam pojmaa ko je okačio tu sliku, oću ja da vidim to
![]()
Nope. Ja ZAISTA mrzim burek usne. I to sam napisala više puta na forumu. I ogradila sam se, moje "zlo" je usmereno strogo na tu mast. Ne moraš da tražiš između redova nešto što ne postoji. Nismo svi zlobni, pa ne meri sve prema..... kome god.
![]()
Hehehe ovde je masa njih skupila previše hrabrosti za moju procenu dobrog ukusa..... na koju, ipak, imam pravo![]()