Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Musave? :think:

Ja se izvinjavam na zlobnom komentaru ali, van erotskih fotografija ili kakvog umetničkog pokušaja, baš, ali baš ne volim da vidim na ženama ono što izgleda u najboljem slučaju kao evidentan trag požderanog bureka iz lokalne pekare u kojoj se maksimalno trude da, ne baš oduševe, ali svakako zasite kupce i konzumente.

Sto si ljubomorna! :lol:

NJam, njam, burek, preksinoc sam pojeo jedn sa sirom, jaaako lep! :)

Evo mene opet
6172_108454366019_545456019_2761436_6068801_n.jpg

Лијепо ти је дјевојче! :rumenko:

Nope. Ja ZAISTA mrzim burek usne. I to sam napisala više puta na forumu. I ogradila sam se, moje "zlo" je usmereno strogo na tu mast. Ne moraš da tražiš između redova nešto što ne postoji. Nismo svi zlobni, pa ne meri sve prema..... kome god.

;)

a sta znam simpa je fotka ta s ruzom bez obzira na sjaj
a u stvari jesmo svi zlobni nego je pitanje koliko to potiskujemo ili kontrolisemo :p

Nope. Ja ZAISTA mrzim burek usne. I to sam napisala više puta na forumu. I ogradila sam se, moje "zlo" je usmereno strogo na tu mast. Ne moraš da tražiš između redova nešto što ne postoji. Nismo svi zlobni, pa ne meri sve prema..... kome god.

;)

Pile bi reklo da to nije u redu prema ljudima koji skupe hrabrost da postuju :confused:..
Mislim posle rasprave s njom samo mogu da se slozim..

Elem, da ste čitali kako je napisano (a polazim od toga da je preterano naglašavanje reči uvek s kontraefektom), videli biste da sam čak i u smislu postovanja na forumu napisala "ok", dok se burek usne odnose na sedamnaestogodišnjakinje po gradskom prevozu. Da ste samo, avaj, čitali onako kako piše :tease:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back