Slike forumashica i forumasha III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo gi, jos tri slikice i malo cu da se udaljim sa teme... osecam da sparam... sve smaram... idem da zivim svoj vasljivi zivot...
poz vama dobri ljudi, zelim vam srecu najvecu na svetu... :) :sad2:

volela bih da se puno stvari nije desilo.. ali jeste i sad sam jako tuzna... :sad2::sad2::sad2: :besna::besna::besna::besna::besna::besna:

................mislim da oooooodlichno izgledash ..............ono kao dodajesh bar 5 stepeni na ovih 37 ............:super::per:

Evo jedna trandza style, tako sam izashla za novaka samo sam josh preko imala chupavi roze leopard bolero :mrgreen: navikli ljudi na mene da se glupiram, svima bilo normalno :D

pipi.jpg

wooooooooooooooooooooooooooooow
moj tip zene :heart:

a reci mi trepavice? Fake or real? ;)

Evo jedna trandza style, tako sam izashla za novaka samo sam josh preko imala chupavi roze leopard bolero :mrgreen: navikli ljudi na mene da se glupiram, svima bilo normalno :D

pipi.jpg

Pipi nabićeš svim devojčicama komlekse, sve će hteti da budu kao ti, ali to će im biti nedostižan cilj. (Tu ne računam Ivanu, ona je izuzetak :rumenko:) Bože, znači stvarno si prelepa. Pa ti si u dvadesetim lomila a lomiš verovatno i sada mnoga srca. :P

P.S. Sva sreća pa više nisi moderator, mislili bi da ti se uvlačim zbog položaja :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back