- Poruka
- 27.122
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam pojma
nisam navikla na komplimente i stoga ne volim da ih čujem..
tj ne znam kako da se postavim
Pa porumenis.. Hajt, trk sad da rumenis..
Pa liči....i moje poređenje nema veze sa Anđom.....
Meni su anđeli bili omiljeni likovi kad sam bila dete...
Ali ako tebe to vređa....ok.....
Ja sam svoje rekla.....
nemam pojma
pa lepo... hvala...imas malu lepu sisicu![]()
nemam pojma
Svakodnevna pojava na ulici, standardno.. lepa..
Što volim ove "komplimente".....kao otrovna jabuka za Snežanu.....
Evo jedna trandza style, tako sam izashla za novaka samo sam josh preko imala chupavi roze leopard boleronavikli ljudi na mene da se glupiram, svima bilo normalno
![]()
pa lepo... hvala...
i ovom simpaticnom iznad hvala na ono "lepa"
Evo jedna trandza style, tako sam izashla za novaka samo sam josh preko imala chupavi roze leopard boleronavikli ljudi na mene da se glupiram, svima bilo normalno
![]()
Tazzice, zaista si lepa devojka......mislim da si toga i sama svesna.....
I još nešto, za sve forumaše koji komentarišu slike....okačiti fotku na forumu, koji je pride javan i kroz njega prođe na stotine ljudi dnevno, nije jednostavno... Ovde nisu mama i tata ili drugari, koji nas znaju kakvi smo zaista u rl-u i kojima smo lepi i krmeljivi, bolesni, raščupani ili tužni....
Ovde obitavaju nepoznati ljudi, koji našu sliku gledaju kritički, potcenjivački, nekad ljubomorno tražeći mane...a nekad i ne....
Negde sam već napisala da je lepota i pokret i glas i šarm i način na koji napućiš usne kad si ljuta....Lepa fotografija je samo uhvaćen savršeni trenutak, zaleđeno vreme, igra senki i svetlosti....
Zato, molim vas, ako već pojedinci imaju hrabrosti da nam se predstave putem fotografija, budite dovoljno pristojni da ih ne vređate....
Tazzice, zaista si lepa devojka......mislim da si toga i sama svesna.....
I još nešto, za sve forumaše koji komentarišu slike....okačiti fotku na forumu, koji je pride javan i kroz njega prođe na stotine ljudi dnevno, nije jednostavno... Ovde nisu mama i tata ili drugari, koji nas znaju kakvi smo zaista u rl-u i kojima smo lepi i krmeljivi, bolesni, raščupani ili tužni....
Ovde obitavaju nepoznati ljudi, koji našu sliku gledaju kritički, potcenjivački, nekad ljubomorno tražeći mane...a nekad i ne....
Negde sam već napisala da je lepota i pokret i glas i šarm i način na koji napućiš usne kad si ljuta....Lepa fotografija je samo uhvaćen savršeni trenutak, zaleđeno vreme, igra senki i svetlosti....
Zato, molim vas, ako već pojedinci imaju hrabrosti da nam se predstave putem fotografija, budite dovoljno pristojni da ih ne vređate....
ja volim ovu zenu!!!Tazzice, zaista si lepa devojka......mislim da si toga i sama svesna.....
Pa liči....i moje poređenje nema veze sa Anđom.....
Meni su anđeli bili omiljeni likovi kad sam bila dete...
Ali ako tebe to vređa....ok.....
Ja sam svoje rekla.....
..........josh jedna od proshle godine sa nadom za lepshe od novog letovanja .........![]()
Jeste, mene ce da biju sto sam.. lep.. Bar oni tako kazu.. to za lep.. Ne ja, ne bih ja to..
A za forumaše čiji je najduži.....
Mislim, muka mi je više od tih priča.....
Skupite se svi na jednom mestu....poskidajte se goli, premerite čiji je duži ili koja cica ima lepše telo i u peršun više sa tim pregačenjima.....
Znam da nisi mislila na "našu" Anđelku...poređenje ne bi ni bilo umesno pošto smo njoj upoznali samo jedan deo tela.Al ovo mi nije jasno jel upućeno meni...što bi mene to vređalo.
A cura jeste lepa ko anđeo.![]()