Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanimljiva haljina queen :oops: , mozemo li te videti i frontalno u njoj?

pajamaco, vreme je da promenis fotku sa zimovanja nekom letnjom.
cudi me da ni jedna jos nije stavila fotku sa motivima najave leta, sve neke kape i shalovi, i zakopcani duksevi do grla, bas bizarno, nekako mi je degutantno da gvirim...

random_cloud_form:
zanimljiva haljina queen :oops: , mozemo li te videti i frontalno u njoj?

pajamaco, vreme je da promenis fotku sa zimovanja nekom letnjom.
cudi me da ni jedna jos nije stavila fotku sa motivima najave leta, sve neke kape i shalovi, i zakopcani duksevi do grla, bas bizarno, nekako mi je degutantno da gvirim...

evo randome, i frontalno, samo za tebe :wink:

ako te ne mrzi uzmesh 'skoknesh' do doluna u neki hipermarket pored grada, tamo su proshle jeseni bili 23 evra mnogo lepshi i mnogo mekshi medvedi od ovog na slici...evo ubacitju u profil neku njihovu sliku...a ogromni su...

kvin pa sta si sklonila na sta cu da drkam. mislim en radim to, ali da imam nesto kvalitetno ako mi dodje.
en volim ni kad sam popularna ni kad me ne vole pa to ti je! jedino kad me ignorisu, a onda popi.zdimm nista ne valje bre ljudi
e videla sam sanju treci put ili cetvrti sad ima lepo lice na slici, na onoj drugoj je isto imala divno gde joj je muz ratnik
ali onako je popunjena malo mada je i dalje zena
dakle ko je najbolja riba sada? ja sam van konkurencije bez sumnje.

bigsister:
ako te ne mrzi uzmesh 'skoknesh' do doluna u neki hipermarket pored grada, tamo su proshle jeseni bili 23 evra mnogo lepshi i mnogo mekshi medvedi od ovog na slici...evo ubacitju u profil neku njihovu sliku...a ogromni su...

Nekako mi je daleko... Ali mozda jednom prilikom. ;) No, kazi mi: ti si kolekcionar (kao sto se vidi sa slike :D)?

140049949042ada81c016ef.jpg

Well :arrow: tebi je onda vrlo jednostavno izabrati poklon za bilo koju zgodu... :idea:

?:
kvin pa sta si sklonila na sta cu da drkam. mislim en radim to, ali da imam nesto kvalitetno ako mi dodje.
en volim ni kad sam popularna ni kad me ne vole pa to ti je! jedino kad me ignorisu, a onda popi.zdimm nista ne valje bre ljudi
e videla sam sanju treci put ili cetvrti sad ima lepo lice na slici, na onoj drugoj je isto imala divno gde joj je muz ratnik

Ma nemoj :roll: :roll: :roll:

?:

Evo, Jagodice, onaniši do mile volje, reci kad ti dosadi da promenim sliku

iluzionista:
bigsister:

Nekako mi je daleko... Ali mozda jednom prilikom. ;) No, kazi mi: ti si kolekcionar (kao sto se vidi sa slike :D)?

Well :arrow: tebi je onda vrlo jednostavno izabrati poklon za bilo koju zgodu... :idea:

ponekad... slaba sam na slatkishe i lutkice, ali ne sve... mora biti po mom ukusu! a znam ljude koji bash i ne umeju da potrefe... npr ne volim chokoladu sa leshnicima i stvarno mi nije jasno zashto mi je stalno kupuju... :roll: a lutkica danas ima mnogo ruznih! i da - jesam kolekcionar... imam brdo igrachaka po celom stanu, a u sobi da ne pricham, a imam i milione starih koje ne znam kome da poklonim, a mene su smorile...

Felerična:
?:

Ma nemoj :roll: :roll: :roll:

ajde ajde sta se durish, ti si lepsa, ajde
mada nije to bila poenta posta lepoto, nego, kad se ja sklonim iz konkurencije, KO JE NAJLEPSHA RIBA? sa foruma?

e dobre su ti sise malo te mrzim zenstvena si a ja nisam spoznala zenu u sebi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back