Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Queen_:
?:
kvin pa sta si sklonila na sta cu da drkam. mislim en radim to, ali da imam nesto kvalitetno ako mi dodje.
en volim ni kad sam popularna ni kad me ne vole pa to ti je! jedino kad me ignorisu, a onda popi.zdimm nista ne valje bre ljudi
e videla sam sanju treci put ili cetvrti sad ima lepo lice na slici, na onoj drugoj je isto imala divno gde joj je muz ratnik
ali onako je popunjena malo mada je i dalje zena
dakle ko je najbolja riba sada? ja sam van konkurencije bez sumnje.

Evo, Jagodice, onaniši do mile volje, reci kad ti dosadi da promenim sliku

a onako razmaknuta ti je faca...je l ti on muzh?

dakle ko je najlepsa riba sa foruma.
da neko ne bi lajao da sam ja, ja se izuzimam
naravno, ne mislite, ali u smislu da me zaebete, pa kao ti si... ajd
ne najlepsa, nego najbolja, ne to shto pise, nego fotka
e da i ne drkam trenutno ali ako mi dodje...u kojoj pozi da to zamisljam

e ti medvedi..to kad se nakupi moljaca

divlja natrpan ti je ormar to ti je loshe za energiju. imash svinju..oce li milojko konachno da brishe?

eto vi ste se iskazali slikama a ja rechima...venera mesec blizanci pa nemam izgled nego nastup videti astrologija...spushtam zavesu

btw randomu je svako sladak a ja ne smem da citam sta sam pisala nastavite i imam utisak da ste mnogo normalniji od mene. ja sam se sad razuzdala i ne mogu da sednem da radim eto uvatila me sajber narkomanija

venera blizanci mesec devica..pardon

?:
Felerična:
?:
kvin pa sta si sklonila na sta cu da drkam. mislim en radim to, ali da imam nesto kvalitetno ako mi dodje.
en volim ni kad sam popularna ni kad me ne vole pa to ti je! jedino kad me ignorisu, a onda popi.zdimm nista ne valje bre ljudi
e videla sam sanju treci put ili cetvrti sad ima lepo lice na slici, na onoj drugoj je isto imala divno gde joj je muz ratnik

Ma nemoj :roll: :roll: :roll:

ajde ajde sta se durish, ti si lepsa, ajde
mada nije to bila poenta posta lepoto, nego, kad se ja sklonim iz konkurencije, KO JE NAJLEPSHA RIBA? sa foruma?

e dobre su ti sise malo te mrzim zenstvena si a ja nisam spoznala zenu u sebi

Ma ima jos vremena.....mlada si....a kad spoznas e onda tesko onima oko tebe :wink:
A sise....eeeeeeeeeeee one su vec delo dobrog plasticara :lol: :lol: :lol:

?:
Queen_:
?:

Evo, Jagodice, onaniši do mile volje, reci kad ti dosadi da promenim sliku

a onako razmaknuta ti je faca...je l ti on muzh?[/quote]

Lečić se oženio mnogo pre nego što sam ja stasala za udaju :lol:

Queen_:
Baš ti je fora. Daj SVOJU sliku, pa ćemo da pričamo

He, he.....
vidim , ti si svoju zamenila....ova ti je bolja... :wink:
hocu , zamenicu, ali pola njih i dalje nisu stavili pravu sliku.....gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??.da ne nabrajam dalje...
pa...kad vidim njihove....i kad se vratim sa mora...(jos danas sam ovde)...doplivacu sa pravom slikom... :wink:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back