Julian
Poznat
- Poruka
- 8.030
"Jako dobar tatoo..."Queen_:khm, khm... i ja sam malo obnovila profil.
Aaaaaaaaaaaaa... Mali je isti cale!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
"Jako dobar tatoo..."Queen_:khm, khm... i ja sam malo obnovila profil.
Queen_:To je moj sin. A ovde sam solo, da me ne bi opet pomešala

Kasno Uros na kosovo stizeUrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...
Beremo jabuke,a? jel to zbog stomacica?Queen_:To je moj sin. A ovde sam solo, da me ne bi opet pomešala

POP Mare:Kasno Uros na kosovo stizeUrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()

Queen_:To je moj sin. A ovde sam solo, da me ne bi opet pomešala
POP Mare:Kasno Uros na kosovo stizeUrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
Ne znam zasto se ubacujes kad ti se ionako ne vidi lice... :?UrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...
chokolada:Ne znam zasto se ubacujes kad ti se ionako ne vidi lice... :?UrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
UrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...
Ajde Urose daj da vidimo misice, nemoj da nas BB brukas 8)UrosWasHere:POP Mare:Kasno Uros na kosovo stizeUrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
![]()
,mada,mozda sam je vec i dao.chokolada:Ne znam zasto se ubacujes kad ti se ionako ne vidi lice... :?UrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
POP Mare:Ajde Urose daj da vidimo misice, nemoj da nas BB brukas 8)UrosWasHere:POP Mare:Kasno Uros na kosovo stizeUrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
![]()
Da imam vec bi toga bilo ovde...UrosWasHere:chokolada:Ne znam zasto se ubacujes kad ti se ionako ne vidi lice... :?UrosWasHere:Evo i ja da se ubacim u ovu temu...![]()
Pa to ja malo da vam dozvolim da udrite masti na volju, dok ne stignu jos neke... 8)

ne, nego sam se sama slikala. Nemam stomačićCekam kuma:Beremo jabuke,a? jel to zbog stomacica?Queen_:To je moj sin. A ovde sam solo, da me ne bi opet pomešala![]()
![]()
random_cloud_form:a ova se ne javlja za tetovazu da kaze sta je, kao jos nije procitala temu...
Queen_:Ja imam tatu već 7 godina
HeBePoBaTaH_:Queen_:Ja imam tatu već 7 godina
Ja imam tatu 28 godina!