bigsister
Domaćin
- Poruka
- 3.890
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Suzy:gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??

Incognito:Suzy:gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??
Pa u mom profilu je moja slika, doduse malko 'artisticki' ukrasena... Ako ne verujes, pitaj onu sto te nazva najboljom ribom - Kelis, posto je ona uslikala tu slicicu dok je pokusavala da dodje do mog srca preko stomaka - tj. tovila me raznoraznim djakonijama![]()
hanibal77:ocu i ja da vidim suzy!hajde stavi opet da vidim kakva si riba :wink:

e stvarno!nego hocu i jednu pre mora da vidim koliko je pocrnela :wink:Queen_:hanibal77:ocu i ja da vidim suzy!hajde stavi opet da vidim kakva si riba :wink:
Pa Suzy će valjda da okači neku vruću sličicu nakon mora. Mislim da je 200 i kusur postova to zaslužilo![]()

eachiceMala sala na racun tog alkohola sa slikepeach:are you talking to me?![]()
ne razumem...![]()

popio bih ti dusu samo kada bi mipeach:e,i ja stavila sliku...![]()
![]()
![]()
Suzy:Queen_:Baš ti je fora. Daj SVOJU sliku, pa ćemo da pričamo
He, he.....
vidim , ti si svoju zamenila....ova ti je bolja... :wink:
hocu , zamenicu, ali pola njih i dalje nisu stavili pravu sliku.....gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??.da ne nabrajam dalje...
pa...kad vidim njihove....i kad se vratim sa mora...(jos danas sam ovde)...doplivacu sa pravom slikom... :wink:
Ako je tvoja slika, svaka cast... Bas mi je drago sto ima jos neko slican meni na forumu :wink:zokij:Evo i mene!!!
bigsister:ponekad... slaba sam na slatkishe i lutkice,
Obozavam mlecnu "najlepse zelje"... Mljac...bigsister:ali ne sve... mora biti po mom ukusu! a znam ljude koji bash i ne umeju da potrefe... npr ne volim chokoladu sa leshnicima i stvarno mi nije jasno zashto mi je stalno kupuju...![]()
bigsister:a lutkica danas ima mnogo ruznih! i da - jesam kolekcionar... imam brdo igrachaka po celom stanu, a u sobi da ne pricham,
U mraku su izgledali malo freaky... Ali sam se brzo navikao. bigsister:a imam i milione starih koje ne znam kome da poklonim, a mene su smorile...

pa zar nije jasno sto je "izgrebala facu"? zena je jednostavno felericnaQueen_:Felerična:Pa ja narafski........![]()
:wink:
Što si onako "izgrebala" facu? Predstavi se u svoj lepoti:wink: