kojote
Elita
- Poruka
- 18.639
...to su podocnjaci, od nespavanja...
...ko može da spava bez tebe
...ko može da spava bez tebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
POP Mare:Imam ja jos jednu novu za one nevernike koji mi ne veruju![]()
![]()

POP Mare:...a i divlja pominje neku masnicu(ko bre moze meni to da napravi)
![]()

divlja-u-srcu:POP Mare:...a i divlja pominje neku masnicu(ko bre moze meni to da napravi...osim divlje)
![]()
Pa JA, breeeeee!![]()
pa ono...pomalo...POP Mare:Evo nove posto zbog onog efekta ispada da imam podocnjake a i divlja pominje neku masnicu(ko bre moze meni to da napravi)
![]()
Bigsister jer sad verujes :wink:

a jesi ti to malo ljubomoran?Kad_LupimLupim:E, reci da mu verujes, smorice ceo forum sa svojim fotkama![]()
objavi i ti tako malo sebe, koliko mi se chini iz prilozenog bilo bi shta da se vidi... 
Kad_LupimLupim:E, reci da mu verujes, smorice ceo forum sa svojim fotkama![]()
:wink:POP Mare:Imam ja jos jednu novu za one nevernike koji mi ne veruju![]()
![]()

Jeee sad posto mi svi veruju nema vise slika 8)Banshee:POP Mare:Imam ja jos jednu novu za one nevernike koji mi ne veruju![]()
![]()
ma verujemo,verujemo....![]()
ops:
ops:Ispovest...svaki radni dan od 00-24h?:pope kad primash za ispovest
je l se neko vec ovako shalio..
aj da udjemo kojotu u trag pa da izvalimo ko je i da vidimo sliku.
Kojot se skriva...sredicemo to :wink:A, pa ti sestro nisi upoznata sa nekim stvarima.bigsister:a jesi ti to malo ljubomoran?Kad_LupimLupim:E, reci da mu verujes, smorice ceo forum sa svojim fotkama![]()
objavi i ti tako malo sebe, koliko mi se chini iz prilozenog bilo bi shta da se vidi...
![]()
Svega ovoga ne bi bilo 

ok brate...oprosti...Kad_LupimLupim:A, pa ti sestro nisi upoznata sa nekim stvarima.bigsister:a jesi ti to malo ljubomoran?Kad_LupimLupim:E, reci da mu verujes, smorice ceo forum sa svojim fotkama![]()
![]()
Da ja nisam okacio na pocetku teme, ovo sto mi je sad u profiluSvega ovoga ne bi bilo
Ako mi neverujes pogledaj prvu str. teme![]()
ops:

Kad_LupimLupim:Ne mogu ja nemam ovlashcenja, evo POP ce da bude dobar da ti oprosti![]()
![]()
Nisi ti zbunjena nego si tek stigla na forum a on je pun tajni :wink:bigsister:Kad_LupimLupim:Ne mogu ja nemam ovlashcenja, evo POP ce da bude dobar da ti oprosti![]()
![]()
previshe sam ja zbunjena za ovako neshto... :?
POP Mare:Nisi ti zbunjena nego si tek stigla na forum a on je pun tajni :wink:bigsister:Kad_LupimLupim:Ne mogu ja nemam ovlashcenja, evo POP ce da bude dobar da ti oprosti![]()
![]()
previshe sam ja zbunjena za ovako neshto... :?
Queen_:khm, khm... i ja sam malo obnovila profil.
Felerična:Queen_:khm, khm... i ja sam malo obnovila profil.
Ajde kraljice daj i facu, da te upoznamo malo bolje :wink:

Queen_:Felerična:Queen_:khm, khm... i ja sam malo obnovila profil.
Ajde kraljice daj i facu, da te upoznamo malo bolje :wink:
Znaš li ti koliko je dugo stajala moja slika u profili? Već sam dosadila i Bogu i narodu, ali, evo kad ti tražiš...![]()
ops: