Milojko Vasic
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Dogovoreno ! 8) Ostavljam labudove na miru. Uzgred, nisam učestvovao u temama o labudovima.chokolada:Ne diraj mi labudove otvoricu temu o muskoj depilaciji!![]()
![]()
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dogovoreno ! 8) Ostavljam labudove na miru. Uzgred, nisam učestvovao u temama o labudovima.chokolada:Ne diraj mi labudove otvoricu temu o muskoj depilaciji!![]()
![]()
![]()
eh, RANDOMČE,RANDOMČE....random_cloud_form:ako neki novajlija koji vas ne zna, cita ovo pomislice da sam stvarno nekoj trazio fotku sisa.
Dakle,sta je istina, da li sam zaista trazio? Ne, nisam.
I ne bih da dalje komentarisem ovakve nebuloze i neistine.
chokolada:Super je slicica!mackica ns:Ja promenila, dolazi leto...![]()
Ona lezi nasmejana na pesku sa tabanima koji gledaju ka nebu i malenim olujnim oblachicima.. Srebrnasto beli i bezobrazni talas (koji se pojavljuje niotkuda i re$ava stvar) joj kupa medjunozhje i preplavljuje grudi i lice. Bozhe kako divan prizor random_cloud_form:ako neki novajlija koji vas ne zna, cita ovo pomislice da sam stvarno nekoj trazio fotku sisa.
random_cloud_form:ako neki novajlija koji vas ne zna, cita ovo pomislice da sam stvarno nekoj trazio fotku sisa.
a kojoj nije?Milojko Vasic:random_cloud_form:ako neki novajlija koji vas ne zna, cita ovo pomislice da sam stvarno nekoj trazio fotku sisa.
A kojoj si tražio da vidiš dude ? I jesi li sačuvao tu fotku ?
Ti si se baš inspirisao :shock: kakva poJezijacLick - OR - Die:chokolada:Super je slicica!mackica ns:Ja promenila, dolazi leto...![]()
slichica je definitivno inspirativna!Ona lezi nasmejana na pesku sa tabanima koji gledaju ka nebu i malenim olujnim oblachicima.. Srebrnasto beli i bezobrazni talas (koji se pojavljuje niotkuda i re$ava stvar) joj kupa medjunozhje i preplavljuje grudi i lice. Bozhe kako divan prizor
![]()
![]()

Hehehehehe... Jel' ovo ona: "Sedi decko, vidimo se u avgustu!"...?Hellen:Једна фотка с посла...

Julian_Duranona:Hehehehehe... Jel' ovo ona: "Sedi decko, vidimo se u avgustu!"...?Hellen:Једна фотка с посла...
ops: Aха 
...obori i mene...Hellen:Julian_Duranona:Hehehehehe... Jel' ovo ona: "Sedi decko, vidimo se u avgustu!"...?Hellen:Једна фотка с посла...
![]()
kojote:...obori i mene...Hellen:Julian_Duranona:Hehehehehe... Jel' ovo ona: "Sedi decko, vidimo se u avgustu!"...?Hellen:Једна фотка с посла...
![]()
auuu, kakva lepeza... :shock:POP Mare:Evo samo za Divlju slika 8) :wink:

Eno je i mala roze guda u ormanudivlja-u-srcu:Evo jos jedna.![]()
Ma te su sitnis, da vis ti moje velike mecice!![]()

Goscica:auuu, kakva lepeza... :shock:POP Mare:Evo samo za Divlju slika 8) :wink:![]()
ops: