X
xpajamacax
Gost
dakle,imam ukusaAphroditi:Pajamaco, imamo iste naocare. :wink:![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dakle,imam ukusaAphroditi:Pajamaco, imamo iste naocare. :wink:![]()

xpajamacax:dakle,imam ukusaAphroditi:Pajamaco, imamo iste naocare. :wink:![]()
![]()
i meni lav rekao da su kao za varioceAphroditi:xpajamacax:dakle,imam ukusaAphroditi:Pajamaco, imamo iste naocare. :wink:![]()
![]()
A meni baš rekli da su mi bezveze?! :? :wink:
ali su ok za sneg

Dobra fotka :wink:raindog:e ja se setila da imam neshto za randoma hihihihhi![]()

E, a ja taman mislila da okacim...grudi moje balkanske...random_cloud_form:ako neki novajlija koji vas ne zna, cita ovo pomislice da sam stvarno nekoj trazio fotku sisa.
Dakle,sta je istina, da li sam zaista trazio? Ne, nisam.
I ne bih da dalje komentarisem ovakve nebuloze i neistine.
Julian_Duranona:Milojko, ne zakljucavaj!
Evo jedna za sanju. Arhivska fotografija naseg mesta, iz druge polovine XX veka...

Julian_Duranona:Milojko, ne zakljucavaj!
Evo jedna za sanju. Arhivska fotografija naseg mesta, iz druge polovine XX veka...
A, to je fora znachi? Daj Milojko mashi tim kljuchem malo cesce, bar cemo se slika nagledatiJulian_Duranona:Milojko, ne zakljucavaj!
Evo jedna ...

raindog, vraže mali... 
Super je slicica!mackica ns:Ja promenila, dolazi leto...

Labudovi!Milojko Vasic:@ Čokoloda
Dal' je snijeg, dal' su labudovi ? Labudovi nisu - garnat, snijeg nije, nema teorije ...
:wink:chokolada:Labudovi!Milojko Vasic:@ Čokoloda
Dal' je snijeg, dal' su labudovi ? Labudovi nisu - garnat, snijeg nije, nema teorije ...![]()
:wink:

Kako si dvosmislen, sram te bilo!Milojko Vasic:Kad se samo setim divih vremena kada je na "LJ i S" bilo puno tema o labudovima ...![]()
To su bila vremena.