Protiv...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa saberi, čoveče, koliko je glasova "za" a koliko "protiv". Ne govorim ja o svojoj volji.krvolok:REFERENDUM JE USPEO, ALI TI REZULTAT NIJE PO VOLJI !!!![]()
Uostalom, raspiši nov, pa dok jednom ne uspe !!!![]()
Imam i ja sliku i uvek sam je imao u profilu a drugi nek se stide 8)CaLiMeRo:A svi koji se zalažu za ostanak teme uredno sliku svoju u profilu nemaju... (sem Nine2, što je za respekt) :wink:
i ja sam imala svoju sliku...ali jedan forumas,svi znamo koji,je insistirao da vidi moje dude...pa sam bila prinudjena da stavim ovu...bakicu u brusuCaLiMeRo:A svi koji se zalažu za ostanak teme uredno sliku svoju u profilu nemaju... (sem Nine2, što je za respekt) :wink:

xpajamacax:i ja sam imala svoju sliku...ali jedan forumas,svi znamo koji,je insistirao da vidi moje dude...pa sam bila prinudjena da stavim ovu...bakicu u brusu![]()
ali zbog teme kao sto sam vec rekla,stavljam svoju sliku...samo me nesto zeki,pa budite strpljivi![]()

POP Mare:Imam i ja sliku i uvek sam je imao u profilu a drugi nek se stide 8)
Ne dam...divlja u srcu:POP Mare:Imam i ja sliku i uvek sam je imao u profilu a drugi nek se stide 8)
Sta si se zamutio kad si u kimonu!![]()
Daj, daj, daj!![]()
Ne das ni ti meni nista