Slike forumaša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Incognito:
Suzy:
gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??

Pa u mom profilu je moja slika, doduse malko 'artisticki' ukrasena... Ako ne verujes, pitaj onu sto te nazva najboljom ribom - Kelis, posto je ona uslikala tu slicicu dok je pokusavala da dodje do mog srca preko stomaka - tj. tovila me raznoraznim djakonijama :lol:

Ma, verujem ja tebi, i ti trebas njoj.. :wink:
nego, imam ja jadnu slikicu u vidu.....ali...
da vidim i ove druge....pa kad se vratim iz morskih voda u akvarijum....obesicu je... :wink:
ps.dobro te je slikala....a ako i dobro kuva....sta vise reci.... :wink:
poz

Suzy:
Queen_:
Baš ti je fora. Daj SVOJU sliku, pa ćemo da pričamo

He, he.....
vidim , ti si svoju zamenila....ova ti je bolja... :wink:
hocu , zamenicu, ali pola njih i dalje nisu stavili pravu sliku.....gde je lav, loop,dzordz,kojote,inco...??.da ne nabrajam dalje...
pa...kad vidim njihove....i kad se vratim sa mora...(jos danas sam ovde)...doplivacu sa pravom slikom... :wink:

U sumi sam nepricaj nikome pocece da me traze......lep odmor ti zelim..... :wink:

bigsister:
ponekad... slaba sam na slatkishe i lutkice,

Mlecna chokolada? Izvini sto pitam, samo me zainteresovala tema. :lol: Obozavam mlecnu "najlepse zelje"... Mljac...

bigsister:
ali ne sve... mora biti po mom ukusu! a znam ljude koji bash i ne umeju da potrefe... npr ne volim chokoladu sa leshnicima i stvarno mi nije jasno zashto mi je stalno kupuju... :roll:

Jesi probala da ih upozoris? ;)

bigsister:
a lutkica danas ima mnogo ruznih! i da - jesam kolekcionar... imam brdo igrachaka po celom stanu, a u sobi da ne pricham,

Moja tetka je svojevremeno bila kolekcionar... Ali to nisu u pitanju ove nove lutkice... Nego pajaci. Ona je imala mnooogooo lutkica pajaca obesenih na zidovima. Secam se da sam kao klinac prvi put otisao tamo, tesko mi je bilo da zaspem. :lol: U mraku su izgledali malo freaky... Ali sam se brzo navikao.

bigsister:
a imam i milione starih koje ne znam kome da poklonim, a mene su smorile...

Mozda nekoj dobrotvornoj ustanovi (crveni krst?) za decu bez roditelja? Svojevremeno je moja sestra u nekoj akciji (doduse knjige su bile u pitanju) poklonila gomilu starih knjiga koje smo citali ja i ona kad smo bili klinci.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back