- Poruka
- 200.918
Pljuješ na njega i prozivaš ga, a onda se na liturgiji moliš za njega...![]()
Opet promašaj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pljuješ na njega i prozivaš ga, a onda se na liturgiji moliš za njega...![]()
Мислиш да моје критике нису увијене у поштеду?
Промисли још једном.
Нас, са смајлићима, нико не констатује... даклем, ожежимо!![]()
ćist pogodak...nasred čela...![]()
Нас, са смајлићима, нико не констатује... даклем, ожежимо!![]()
Владане, имај на уму да те штедим јер ово није место за овакве расправе.
дођи на религију, па да ти кажем шта имам.
Nema potrebe da napuštam SPC, ali isto tako nisam od onih koji ćute i nadaju sa da će tako problem sam nestati. ne utičem ja na njega, ali bar mogu u običnim razgovorima, makar bili i kafanski, da iznesem svoje viđenje nečijih dela.
A ako neko od sveštenika radi loše, to radi za sebe. Nisam ja u SPC zbog njih.
човече, није кафана место за овакве разговоре. јел имаш две чисте у глави да то схватиш!
Moj i tvoj područni episkop je upravo patrijarh srpski...on je i poglavar Crkve kojoj pripadamo...On je, preko Svete tajne pričešća u kanonskom jedinstvu sa patrijarhom carigradskim...daklem...nema tu velike filozofije...![]()
Ово је тачно... Али, ти не идеш у Цркву због овог или оног владике или свештеника.
Не свиђа ти се овај разговор, стави нас на игнор листу.
Иоанко није разговор због тебе.
У кафани може свако ко шта хоће и с ким да прича, и ако ти се не свиђа, имаш поменуту опцију.
Веруј ми, да и сам желим да баш мали број крсташа види моје постове, зато што мало њих може колко толко разумети.
Ти и теби слични међу њима нисте, и игнорисањем ми врло помажете.
У кафани може свако ко шта хоће и с ким да прича, и ако ти се не свиђа, имаш поменуту опцију.
Веруј ми, да и сам желим да баш мали број крсташа види моје постове, зато што мало њих може колко толко разумети.
Nema potrebe da napuštam SPC, ali isto tako nisam od onih koji ćute i nadaju sa da će tako problem sam nestati. ne utičem ja na njega, ali bar mogu u običnim razgovorima, makar bili i kafanski, da iznesem svoje viđenje nečijih dela.
A ako neko od sveštenika radi loše, to radi za sebe. Nisam ja u SPC zbog njih.
Укључите звучнике, упишите женско име (не мушко), притисните дугме SUBMIT и причекајте минут-два (у ствари док слова не побеле...). Вреди чекати...
http://www.obtampons.ca/apology
И бре Зоркама ми не пишемо због тебе већ због оних који хоће да виде истину.
![]()
а шта се има разумети у гомили глупости којим ти засипаш теме и кафанеласкаш себи мислећи да то што пишеш има неку вредност.
vladane, ako mislite da vrbujete vernike za vasu crkvu ovde se necete ovajditi...