sunchaya
Buduća legenda
- Poruka
- 41.332
ne treeba mi u tom smislu, saamo on moze da mi pomogne, jer ima vezee do njega da tako kazeem
Jao mukicee....
A da skokneš ti na pdf tinejdžeri možda su oni bolje obavešteni u te stvari od nas
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne treeba mi u tom smislu, saamo on moze da mi pomogne, jer ima vezee do njega da tako kazeem
i onda se žale na otuđenost, usamljenost....trudim se ja da to razumem i prihvatim kao realnost savremenog načina života, al ne ide...

Jao mukicee....![]()
A da skokneš ti na pdf tinejdžeri možda su oni bolje obavešteni u te stvari od nas
neema tu tokaaaaaaa, nema gaaaaa neeeeeeee

ne kapiram, kako se onda odredi ko s kim.
neko se nekom dopadne, ali ovaj hoće neku drugu, a ta opet nekog trećeg...mislim, koja je verovatnoća da to u okviru sedam minuta bude obostrano dopadanje?
svašta ljudi plaćaju, ali stvarno svašta![]()
Плаћају да их отму на улици и да их држе неколико дана као таоце. Али, да не знају кад ће се напад одиграти. Као фора, адреналин....![]()

nisam tako jos stigao...sutra cu da osjetim miris mora
![]()

ne, nerazjasnjene su stvari, to je problem, nema drugih neeeeeeee
Konzilij je procenio da si ti najhitniji slučaj![]()

Pa lepo sedi sa njim i porazgovarajte. Pa ako on nece, onda idi dalje.
kaako dalje, jel cujes da pokusavam sa drugim ali ne mooogu
Pa moras drugar. Nema tu mozes/ne mozes.
vidite...pa znaas, tek smo poceli da izlazimo i da se druzimo
a on je objektivno bolji od onog, lepsi je, ima vise novca, iako je to nebitno ali pricamo objektivnoo, privlacan je, ali dzaba kad ja mislim i uporedjujem ga sa onim

Плаћају да их отму на улици и да их држе неколико дана као таоце. Али, да не знају кад ће се напад одиграти. Као фора, адреналин....![]()

boles'
ili ono na tlc kanalu, kao ne vide se nego se sastaju u mraku, pričaju, opipavaju i omirišu jedno drugo, padne tu i vatačina i žvaka i...nakon ne znam koliko takvih blind susreta- upali se svetlo....![]()

Jao mukicee....![]()

ali ja nemam volje odakle mi volja?pa lepo drugarcicu...jaka volja cini cuda...![]()
boles'
ili ono na tlc kanalu, kao ne vide se nego se sastaju u mraku, pričaju, opipavaju i omirišu jedno drugo, padne tu i vatačina i žvaka i...nakon ne znam koliko takvih blind susreta- upali se svetlo....![]()
boles'

jao wahahhahahhahhhahaha, znam nju, ali moji problemi su stvarni na zalostnaterasicini problemi me neodoljivo podsećaju na modernu pevačicu![]()