Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nadamo se! :klap: Na mom profilu je pre napisao nesto a sada na osnovu toga izgleda kao da je u banovini, nadam se ne vecnoj. Ali kakva su neka vremena dosla, ne bi me cudilo. :eek:

Ја се надам за све младе да нађу девојку/момка, али не преко нета, мјкму. Не излазите децо колико би требало, губите време на сајбер односе, а то вам не може бити репер за РЛ.
Ништа без личног контакта - очи у очи.

Ја се надам за све младе да нађу девојку/момка, али не преко нета, мјкму. Не излазите децо колико би требало, губите време на сајбер односе, а то вам не може бити репер за РЛ.
Ништа без личног контакта - очи у очи.

Tu si u pravu, nema nista dok ti ne provedes dovoljno vremena sa nekom osobom i ne upoznas je uzivo, jer preko neta svi izgledamo lepse, otmenije i zabavnije, jer biramo sta pricamo, mozemo da "razmislimo".

To ne vazi za mene, ja sam prakticno vec ozenjen covek, pa na netu malo trazim bekstvo. :mrgreen:

Tu si u pravu, nema nista dok ti ne provedes dovoljno vremena sa nekom osobom i ne upoznas je uzivo, jer preko neta svi izgledamo lepse, otmenije i zabavnije, jer biramo sta pricamo, mozemo da "razmislimo".

To ne vazi za mene, ja sam prakticno vec ozenjen covek, pa na netu malo trazim bekstvo. :mrgreen:

Шта ли ће бити када стварно будеш ожењен? z:shock::lol:

ja ovo tupim svojoj starijoj ćerki već neko vreme.
upoznala je sadašnjeg dečka na najklasičniji mogući način: na rođendanu kod druga.
ništa fejsbuk, forumi i te gluposti..najjednostavnije moguće, onako kako smo i mi nekad.
pre toga je sate i dane trošila dopisujući se sa likovima od kojih mnogima u rl jedva kaže i zdravo.
užas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back