SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наш'о ђевојку?!![]()
Na mom profilu je pre napisao nesto a sada na osnovu toga izgleda kao da je u banovini, nadam se ne vecnoj. Ali kakva su neka vremena dosla, ne bi me cudilo. 
prija mi bas, i privlaci me, ali stalno ga uporedjujem i prisecam se njegaa zasto se smoris? ne prija ti njego drustvo?
Nadamo se!Na mom profilu je pre napisao nesto a sada na osnovu toga izgleda kao da je u banovini, nadam se ne vecnoj. Ali kakva su neka vremena dosla, ne bi me cudilo.
![]()
prija mi bas, i privlaci me, ali stalno ga uporedjujem i prisecam se njega
dve nedelje taakoto je normalno, potrajace to neko vreme nemoj da brines...ipak si tek od pre par nedelja sam koliko sam razumela...
Ја се надам за све младе да нађу девојку/момка, али не преко нета, мјкму. Не излазите децо колико би требало, губите време на сајбер односе, а то вам не може бити репер за РЛ.
Ништа без личног контакта - очи у очи.

dve nedelje taako
Tu si u pravu, nema nista dok ti ne provedes dovoljno vremena sa nekom osobom i ne upoznas je uzivo, jer preko neta svi izgledamo lepse, otmenije i zabavnije, jer biramo sta pricamo, mozemo da "razmislimo".
To ne vazi za mene, ja sam prakticno vec ozenjen covek, pa na netu malo trazim bekstvo.![]()

ne, drugar, i ne pokusavaj da ih trazis, tamo su sve manijaci ja komuniciram samo sa onima koje znaam i sa kojima sam vec komunicirao ovdeeИма ли иједног нормалног лика на оној причаоници?
Tu si u pravu, nema nista dok ti ne provedes dovoljno vremena sa nekom osobom i ne upoznas je uzivo, jer preko neta svi izgledamo lepse, otmenije i zabavnije, jer biramo sta pricamo, mozemo da "razmislimo".
To ne vazi za mene, ja sam prakticno vec ozenjen covek, pa na netu malo trazim bekstvo.![]()

dve nedelje taako
Ma salim se malo, ja sam monogamista.![]()

...рече морална громада.![]()

Ja sam hodajuca Pricaonica.![]()
![]()

Има ли иједног нормалног лика на оној причаоници?

Тако треба!![]()
Шалимо се мало, што да не, просто ми се и не иде на оне суморне теме...![]()
Аморална?
Значи, и тебе ће да стрефи...