Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
da to nije kao ono u glupim amerskim filmovima kad se svi okupe u nekoj kafančugi i onda idu jedni do drugih, od stola do stola, praveći neke rotacije i rokade?

užas.
mada...meni bi bilo dovoljno da mu vidim zube.
tu se krije obilje podataka o načinu života, higijeni, navikama, ishrani itd. itd.
i da, dovoljno je da odgovori na nekoliko vrlo jednostavnih pitanja.
odgovori ne moraju da budu tačni:lol:

Ako me uopšte zaintrigira po pitanju fizičkog izgleda, sledeće šta gledam su šake i cipele.
A može para da ima ko pleve i bude lep (što bi babe rekle) "ko upisan" džaba ako je onako... kako da kažem ljigav, uobražen, isfoliran "Ja sam baja" fazon.

da to nije kao ono u glupim amerskim filmovima kad se svi okupe u nekoj kafančugi i onda idu jedni do drugih, od stola do stola, praveći neke rotacije i rokade?

užas.
mada...meni bi bilo dovoljno da mu vidim zube.
tu se krije obilje podataka o načinu života, higijeni, navikama, ishrani itd. itd.
i da, dovoljno je da odgovori na nekoliko vrlo jednostavnih pitanja.
odgovori ne moraju da budu tačni:lol:

Kao konjima :lol:

Meni je glavni parametar bio kako se hvata za novčanik u društvu. To isto mnogo govori o čoveku. Ako čeka da mu drugi plati, ne ostavlja bakšiš konobaru i ima zmiju u novčaniku...beži od njega :mrgreen: Taj će da ti meri svaki dinar u životu..

ne kapiram, kako se onda odredi ko s kim.
neko se nekom dopadne, ali ovaj hoće neku drugu, a ta opet nekog trećeg...mislim, koja je verovatnoća da to u okviru sedam minuta bude obostrano dopadanje?
svašta ljudi plaćaju, ali stvarno svašta:roll:

u nemackoj se takvi "iventi" vec duze vreme organizuju po svim gradovima...koliko ja znam, svako ima 5 minuta vremena da se predstavi svakom pripadniku suprotnog pola, a onda se na kraju rezimiraju rezultati i vidi se kao ko kome najvise odgovara...

Kao konjima :lol:

Meni je glavni parametar bio kako se hvata za novčanik u društvu. To isto mnogo govori o čoveku. Ako čeka da mu drugi plati, ne ostavlja bakšiš konobaru i ima zmiju u novčaniku...beži od njega :mrgreen: Taj će da ti meri svaki dinar u životu..

nego šta.
ako on sa 40 i kusur kuburi sa zubima, tu već polako otkazuje i jetra, srce, zglobovi...kojćemi takav?:lol:

a ovo za buđelar svakako da ima smisla, mada i tu može da prevari prevejana muška pyzda.
u početku šatro plaća, folira neku galantnost, a kad ono...stipsa neopevana kad se dođe do zajedničke kase!
:lol:

После "УУУУУУ", идемо мало на "АААААА"
lol.gif

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back