gost 4554
Buduća legenda
- Poruka
- 39.135
Kalorifera?
Taman da skine koju kilu pošto će se verovatno večeras svom snagom truditi da nadoknadi sve propušteno tokom posta![]()
Ja sam već sve nadoknadio...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kalorifera?
Taman da skine koju kilu pošto će se verovatno večeras svom snagom truditi da nadoknadi sve propušteno tokom posta![]()

kaako to?nisam baš toliko moderan da to razumem...![]()
Kalorifera?

taako je svi su drugi nebitni, sa ovim sto mi je poklonio parfem sam tek u pregovorima skoro, ali je mnoogo fin a ja sam sa njim samoo da pokusam da nastavim dalje, ipak je proslo dve nedelje

taako je svi su drugi nebitni, sa ovim sto mi je poklonio parfem sam tek u pregovorima skoro, ali je mnoogo fin a ja sam sa njim samoo da pokusam da nastavim dalje, ipak je proslo dve nedelje

Samo ako prestanu da se ponašaju kao tinejdžeri i da se svađuckaju bez veze![]()

Kalorifera?

drugarčić nam se opasno bacio na pravljenje torti, salata, kolača...cenim da je prase već stradalo...
jedva čekam, kad dođe sebi od ića, pića i sexa da nam sam o tome kaže par reči.![]()

kada se zaljubiš u nekog, ko će, za početak da ti se predstavi punim imenom i prezimenom, pa ma kog pola bio...![]()

kakav je taj tip kad je mogao da ostavi mog tako finog i urbanog drugarcica?
stvarno mi nije jasno...batali to drugar, cim se tako ponasa nije te vredan...
Valjda će da nam ostavi barem dugmiće![]()
pa znaas, tek smo poceli da izlazimo i da se druzimoA kako napreduju pregovori...i u čemu se sastoje isti....![]()
kolega reff je bio toliko obnevideo od posnih sarmica, lignji i dagnji, da je prase doživelo jedan od najmonstruoznijih zločina protiv svinjarstva u istoriji poljoprivrede i ratarstva![]()

Узгред - о којој је странци реч?![]()
pa znaas, tek smo poceli da izlazimo i da se druzimo
a on je objektivno bolji od onog, lepsi je, ima vise novca, iako je to nebitno ali pricamo objektivnoo, privlacan je, ali dzaba kad ja mislim i uporedjujem ga sa onim

kolega reff je bio toliko obnevideo od posnih sarmica, lignji i dagnji, da je prase doživelo jedan od najmonstruoznijih zločina protiv svinjarstva u istoriji poljoprivrede i ratarstva![]()

dobro vece dobro ljudi ..kolegice i kolege ..i jos izgleda tuzna terasica ..

Kažu da se u Beogradu već oraganizuje Seven Minute Date . I da je 7 minuta sasvim dovoljno da vidiš da li ti neko odgovara
Meni je dovoljno i manje. O'ma' znam![]()

zar je najbitnije to što ima više novca, c, c, c...![]()

Kažu da se u Beogradu već oraganizuje Seven Minute Date . I da je 7 minuta sasvim dovoljno da vidiš da li ti neko odgovara
Meni je dovoljno i manje. O'ma' znam![]()

da to nije kao ono u glupim amerskim filmovima kad se svi okupe u nekoj kafančugi i onda idu jedni do drugih, od stola do stola, praveći neke rotacije i rokade?
užas.
mada...meni bi bilo dovoljno da mu vidim zube.
tu se krije obilje podataka o načinu života, higijeni, navikama, ishrani itd. itd.
i da, dovoljno je da odgovori na nekoliko vrlo jednostavnih pitanja.
odgovori ne moraju da budu tačni![]()
da to nije kao ono u glupim amerskim filmovima kad se svi okupe u nekoj kafančugi i onda idu jedni do drugih, od stola do stola, praveći neke rotacije i rokade?
užas.
mada...meni bi bilo dovoljno da mu vidim zube.
tu se krije obilje podataka o načinu života, higijeni, navikama, ishrani itd. itd.
i da, dovoljno je da odgovori na nekoliko vrlo jednostavnih pitanja.
odgovori ne moraju da budu tačni![]()