Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 47.604
naša izvorna ekipa....![]()
Изворна или изборна?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naša izvorna ekipa....![]()
E... to mu dođe kao prvi papučić?
Имаш ли децу?
Рекох није природна, јер је није створио Бог.
Она је узрок прекршаја против природе (греха), дакле није природна.
Приближно би била, епитимија за грех, која опет није природна, јер је последична, а не узрочна.

Имаш ли мозак?
Имаш ли мозак?
Човече, Качавенда је подржавао Слобу.![]()
Владане јeбеш ли ти кога осим нас?Па не баш.
Смрт није природна, јер је човек по природи бесмртан. Падом у грех рађа се смрт, али двоструко.
Смрт у спољашњости и смрт унутар природе (душе), што је коначна смрт, пропаст без поправка.
Од ове друге Бог да нас све сачува.
На председничким изборима 2000. подржао Председника Слободана Милошевића !Брате Влајо,оно око Качавенде ми није јасно.
За кога је он гласао,и коју је опцију подржавао?

Ma baš te briga, mogu oni da se hvale kako su sektaši, ali nisu veći od onih tvojih iz CPC.![]()
![]()

То брате Иване,нисам знао,са мном је причао само о падобранству и српству.
Никада ми није помињао Слободана.
Шта ти је то?
А Владана?
Оно што увиђа туђе грешке, са све узроцима и последицама, па немора своје да има да би их знао чинити.
Vladane, daj malo na šalu, može li?
[/QUOTE]Jesi li me video da posećujem lažihramove CPC-a?
Celo veče prozivaš jednu od najrevnosnijih crkava Beogradsko-karlovačke arhiepiskopije....One iste kod koje si pre nešto više od 20 sati pričešćen...Razmisli malo o tome...Imaš porodicu, a sa Bogom se nije šaliti....Ako ti ne odgovara SPC, pošteno bi bilo da je napustiš...Ne bi bio ni prvi ni poslednji koje je sotona preko gordosti zaveo...
На председничким изборима 2000. подржао Председника Слободана Милошевића !
Мени никад то није помињао.
Само ми једно рекао за Црногорце,да су са Шар-планине звали би се Шарпланинци(о Моненегринима)

А Владана?
zasto svi ne bismo mogli da budemo srecni da se volimo

Значи, сува, беживотна теорија...