Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
А да разликујеш мало посесивност - део болести асоцијализације (што је психички - душевни поремећај),

од хомосексуалности, која није болест душе, него духа?

Правиш ли ту разлику, или си је тек сада свестан?

Много ти бркаш, зато и нагађаш ко и сваки ''брка''.

Neka ste vi nama živi i zdravi...z:)

Jel se vidi sadE?
drnda11-1.gif

Meni nova godinica i nije nešto posebno krenula...
Par minuta posle ponoći, krepala mi tastatura, praznici niko ne radi (a ja moram)

Mogla sam samo da čitam ali ne da pišem ali i nisam nešto mnogo propustila...

odličan je, Sunce...

Pa mora se po nekad. :zstidljivko: I smrt je za ljude.

Па не баш.

Смрт није природна, јер је човек по природи бесмртан. Падом у грех рађа се смрт, али двоструко.

Смрт у спољашњости и смрт унутар природе (душе), што је коначна смрт, пропаст без поправка.

Од ове друге Бог да нас све сачува.

Па не баш.

Смрт није природна, јер је човек по природи бесмртан. Падом у грех рађа се смрт, али двоструко.

Смрт у спољашњости и смрт унутар природе (душе), што је коначна смрт, пропаст без поправка.

Од ове друге Бог да нас све сачува.

Jeste prirodna dok smo grešni.

Тако настају килава деца? z:lol:

Јок море.

Килаву децу добијеш кад их размазиш, и њихове обавезе радиш место њих из ''љубави''.

Кад после те ''љубави'' она постану одвикунута од основних обавеза према себи, добијаш радне инвалиде, који и поред здравог тела, имају болесне навике.

Јок море.

Килаву децу добијеш кад их размазиш, и њихове обавезе радиш место њих из ''љубави''.

Кад после те ''љубави'' она постану одвикунута од основних обавеза према себи, добијаш радне инвалиде, који и поред здравог тела, имају болесне навике.

Имаш ли децу?

Jeste prirodna dok smo grešni.

Рекох није природна, јер је није створио Бог.

Она је узрок (грешка последица) прекршаја против природе (греха), дакле није природна.

Приближно би била, епитимија за грех, која опет није природна, јер је последична, а не узрочна.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back