Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Рекох није природна, јер је није створио Бог.

Она је узрок прекршаја против природе (греха), дакле није природна.

Приближно би била, епитимија за грех, која опет није природна, јер је последична, а не узрочна.

Sad će neko da shvati kako je žena kriva? z:lol:

Па не баш.

Смрт није природна, јер је човек по природи бесмртан. Падом у грех рађа се смрт, али двоструко.

Смрт у спољашњости и смрт унутар природе (душе), што је коначна смрт, пропаст без поправка.

Од ове друге Бог да нас све сачува.
Владане јeбеш ли ти кога осим нас?
Брате Влајо,оно око Качавенде ми није јасно.

За кога је он гласао,и коју је опцију подржавао?
На председничким изборима 2000. подржао Председника Слободана Милошевића ! :ok:

Ma baš te briga, mogu oni da se hvale kako su sektaši, ali nisu veći od onih tvojih iz CPC. z:D z:p

Jesi li me video da posećujem lažihramove CPC-a? z:((
Celo veče prozivaš jednu od najrevnosnijih crkava Beogradsko-karlovačke arhiepiskopije....One iste kod koje si pre nešto više od 20 sati pričešćen...Razmisli malo o tome...Imaš porodicu, a sa Bogom se nije šaliti....Ako ti ne odgovara SPC, pošteno bi bilo da je napustiš...Ne bi bio ni prvi ni poslednji koje je sotona preko gordosti zaveo...

На председничким изборима 2000. подржао Председника Слободана Милошевића ! :ok:[/QUOTE]

Мени никад то није помињао.

Само ми једно рекао за Црногорце,да су са Шар-планине звали би се Шарпланинци(о Моненегринима)

Ivančo, ćuti, sada će Sami da skoči...

5498_1228122935.jpg

Jesi li me video da posećujem lažihramove CPC-a? z:((
Celo veče prozivaš jednu od najrevnosnijih crkava Beogradsko-karlovačke arhiepiskopije....One iste kod koje si pre nešto više od 20 sati pričešćen...Razmisli malo o tome...Imaš porodicu, a sa Bogom se nije šaliti....Ako ti ne odgovara SPC, pošteno bi bilo da je napustiš...Ne bi bio ni prvi ni poslednji koje je sotona preko gordosti zaveo...

Тако је.

Леп си му савет дао, или да буде покоран или да напусти СПЦ.

Ако неће са папом, новим календаром и осталим ''реформама'', нека бега из СПЦ.

На председничким изборима 2000. подржао Председника Слободана Милошевића ! :ok:
Мени никад то није помињао.

Само ми једно рекао за Црногорце,да су са Шар-планине звали би се Шарпланинци(о Моненегринима)

Оууу бре Ђоле, сад ће те лаборант мрко погледати. z:lol:

Значи, сува, беживотна теорија...

Сматрати лична искуства са људима који су последице лошег васпитања на себи трејдмарковали, заиста звучи беживотно.

Имам око себе примере незрелих људи у изобиљу, ПОГОТОВУ РОДИТЕЉА, који мисле да са добијањем детета постају искуснији и паметнији.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back