Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ништа без габаритног пркна и јуначких бркова.
Виђу, јуначка брада и јуначки бркови су одлика правог мушкарца, као и фини манири. Нормалан мушкарац треба да се труди да његова ђевојка у сваком погледу буде одушевљена њиме.

Виђу, јуначка брада и јуначки бркови су одлика правог мушкарца, као и фини манири. Нормалан мушкарац треба да се труди да његова ђевојка у сваком погледу буде одушевљена њиме.

Јеси ли ти права мушкарчина? Како изгледаш? Јеси ли мужеван или феми?

Јеси ли ти права мушкарчина? Како изгледаш? Јеси ли мужеван или феми?
Мужеван. Дуге руке, широка рамена, високо чело, висок, јаки набилдовани ручни мишићи али нисам неуредан, тј. водим рачуна о свом изгледу.

Мужеван. Дуге руке, широка рамена, високо чело, висок, јаки набилдовани ручни мишићи али нисам неуредан, тј. водим рачуна о свом изгледу.

Ух, па то је прекрасно?

Јел имаш девојку? Мора да те жене напросто спопадају. Не знам зашто те онај Извини зове "коцкалоне"?

Ух, па то је прекрасно?

Јел имаш девојку? Мора да те жене напросто спопадају. Не знам зашто те онај Извини зове "коцкалоне"?
Воле ме ђевојке, тренутно немам ђевојку али тако повремено уђем у неку краћу везу...

gdjoze-1.gif

Па немам нешто јаке ножне мишиће...никада нијесам пичио фудбал јер га ем не волим, ем сам превисок за тај спорт...али руке су ми баш јаке...

Јеси ли имао некад геј искуства?

Оно као клинац и то. Јер обично деца као мала имају геј искуства, негде у задња 4 разреда основне школе.

Јеси ли имао некад геј искуства?

Оно као клинац и то. Јер обично деца као мала имају геј искуства, негде у задња 4 разреда основне школе.
Не и не привлаче ме мушкарци, а и Хришћанин сам. Али не бих имао ништа против да сексуално општим са двије ђевојке у исто вријеме.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back