- Poruka
- 203.696
Grešiš...
Ovaj, grešiš sinak![]()
Neee, nije greška, ne mislim fizički da si plauvša.
već zbog komentara da je sutra Mitrovdan. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Grešiš...
Ovaj, grešiš sinak![]()
već zbog komentara da je sutra Mitrovdan. Наравно, спој лијепог тијела и лијепе душе је пун погодак.Sanfane, pa imaju devojke i dušu, svoju unutrašnjost i duhovnost, ne samo si.se i guice?
Наравно, спој лијепог тијела и лијепе душе је пун погодак.
Sanfane, pa imaju devojke i dušu, svoju unutrašnjost i duhovnost, ne samo si.se i guice?

Neee, nije greška, ne mislim fizički da si plauvša.već zbog komentara da je sutra Mitrovdan.
![]()
Pa što zekiš devojku za bajram?
Valjda ti kao jedan "pravi srbin" znaš koji je sutra praznik.
Виђу, јуначка брада и јуначки бркови су одлика правог мушкарца, као и фини манири. Нормалан мушкарац треба да се труди да његова ђевојка у сваком погледу буде одушевљена њиме.Ништа без габаритног пркна и јуначких бркова.
Виђу, јуначка брада и јуначки бркови су одлика правог мушкарца, као и фини манири. Нормалан мушкарац треба да се труди да његова ђевојка у сваком погледу буде одушевљена њиме.
Мужеван. Дуге руке, широка рамена, високо чело, висок, јаки набилдовани ручни мишићи али нисам неуредан, тј. водим рачуна о свом изгледу.Јеси ли ти права мушкарчина? Како изгледаш? Јеси ли мужеван или феми?
Pa u tome je suština, zato ti i napisah za plavušu. Vidiš je ona ukapirtala i lepo odgovorila ivanu i meni.![]()
sad vidim... sori 
Мужеван. Дуге руке, широка рамена, високо чело, висок, јаки набилдовани ручни мишићи али нисам неуредан, тј. водим рачуна о свом изгледу.
Nisam gledala dalje od te tvoje poruke...sad vidim... sori
![]()

Мужеван. Дуге руке, широка рамена, високо чело, висок, јаки набилдовани ручни мишићи али нисам неуредан, тј. водим рачуна о свом изгледу.

Neee, nije greška, ne mislim fizički da si plauvša.već zbog komentara da je sutra Mitrovdan.
![]()

zasto ovo "ali"???Воле ме ђевојке, тренутно немам ђевојку али тако повремено уђем у неку краћу везу...Ух, па то је прекрасно?
Јел имаш девојку? Мора да те жене напросто спопадају. Не знам зашто те онај Извини зове "коцкалоне"?
Па немам нешто јаке ножне мишиће...никада нијесам пичио фудбал јер га ем не волим, ем сам превисок за тај спорт...али руке су ми баш јаке...A nožni zapostavljeni?![]()
У праву си. Мушкарац је мужеван и труди се да изгледа добро.zasto ovo "ali"???
Воле ме ђевојке, тренутно немам ђевојку али тако повремено уђем у неку краћу везу...

Па немам нешто јаке ножне мишиће...никада нијесам пичио фудбал јер га ем не волим, ем сам превисок за тај спорт...али руке су ми баш јаке...
Па немам нешто јаке ножне мишиће...никада нијесам пичио фудбал јер га ем не волим, ем сам превисок за тај спорт...али руке су ми баш јаке...
Plavusa. Od-do![]()

Не и не привлаче ме мушкарци, а и Хришћанин сам. Али не бих имао ништа против да сексуално општим са двије ђевојке у исто вријеме.Јеси ли имао некад геј искуства?
Оно као клинац и то. Јер обично деца као мала имају геј искуства, негде у задња 4 разреда основне школе.