Skupstinska kafana :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Немој. Не презивам се Грличић, имам чисто српско презиме. А што се тиче "Коцкалоне", то ме је раније господин Извини зезао јер за његова схватања нијесам довољно радикалан. Иначе, имам баш лијеп облик главе, никако коцкаст ни шпицаст.

Онда макар грле? Јел може грле да те зовем? А како се презиваш?

Смењује се, некада једно, некада друго...некада сам више са ђевојкама, некада на форуму, а за елитне кафиће 2 пута недјељно увијек се нађе времена...

Брате, теби као да је Мило стриц, па све то можеш и постижеш. :)

Не. Иначе, не могу да откријем презиме ради личне безбједности...

Ипак ћу те звати грле. То је супер надимак. Као Вања Грбић.

А поменуо си да си Хришћанин. Прилично нејасан термин?

Јеси ли Католик, Монофизит, Зилот, Несторијанац, Богумил, Аријанац, Протестант, Англиканац, Православац, Јеховин Сведок или Баптиста?

Ипак ћу те звати грле. То је супер надимак. Као Вања Грбић.

А поменуо си да си Хришћанин. Прилично нејасан термин?

Јеси ли Католик, Монофизит, Зилот, Несторијанац, Богумил, Аријанац, Протестант, Англиканац, Православац, Јеховин Сведок или Баптиста?
Православни Хришћанин који прихвата и доста ствари из Протестантског учења. Иако нијесу Хришћани, јако поштујем Јудејце (јеврејска религија).

Ljudi, meno ovi Žiks nešto mutan... prvo pita Sanfana jel' gej, pa kako izgleda, pa bi da ga zove u grlo?
Из неког разлога хоће да сазна што више о мени...но, није забрањено, на шта могу и желим да одговорим, одговорићу, на остало нећу...
Иначе, што се тиче цура, волим све позе и класик и да им радим анал, орал са цурама је такође супер ствар...

Православни Хришћанин који прихвата и доста ствари из Протестантског учења. Иако нијесу Хришћани, јако поштујем Јудејце (јеврејска религија).

Значи екумениста. Грле екумениста. Лепо звучи. Поздрав Евроатлантски брате и саборче!!

Из неког разлога хоће да сазна што више о мени...но, није забрањено, на шта могу и желим да одговорим, одговорићу, на остало нећу...
Иначе, што се тиче цура, волим све позе и класик и да им радим анал, орал са цурама је такође супер ствар...

Aj sam obrni pa reci sta ne volis (osim da su niske i nevjernice).

A one tebi, šta im tražiš i dopuštaš? :think:

Православни Хришћанин Грле који воли генг бенг, орал и анал. Супер!

Значи екумениста. Грле екумениста. Лепо звучи. Поздрав Евроатлантски брате и саборче!!
Осјећам јаку блискост са Протстантима али не са Римокатолицима.
Мој духовни склоп је комбинација руског Православног конезрвативизма и људских права и слобода које на Западу постоје у смислу "не мјешај се у туђа посла, живи и пусти друге да живе".
Дакле, прихватам доста ствари и из Русије и са Запада али оне лоше одбацујем.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back